Pupa BRONZING & GLOWING – SVE U JEDAN PALETA Šminka

Uz pomoć ovog proizvoda u 5 jednostavnih koraka postićićete savršeno preplanulo lice sa novom trodimenzionalnošću i blistavim rezultatom:
1. BRONZER
Lagana tekstura koja se lako nanosi, pruža tenu prirodno preplanulu boju sa blistavim rezultatom. Formula je obogaćena specijalnim puderima koji je čine neverovatno mekom. Nanesite nijansu bronzera br. 1 kružnim pokretima na cleo lice. Pomešajte nijansu br. 1 sa nijansom br. 3 kako biste postigli blistavi efekat na celom licu.
2. BRONZER ZA KONTURISANJE
Svilenkasta, skoro neopipljiva tekstura obogaćena je inovativnom mešavinom okruglih čestica pudera i tretiranih pigmenata, za baršunasto mat efekat na koži. Nanesite nijansu br. 2 od linije kose pri samom vrhu čela i nastavite prema jagodicama u obliku broja 3. Zatim razmažite ispod vilice i na dole prema bradi. Na kraju, istaknite konture – stranice nosa, razmazujući na gore prema obrvama kako bi nos izgledao tanje.
3. SATENSKI HAJLAJTER
Lagana tekstura koja se lako nanosi, obogaćena puderima mekog fokusa i svetlucavim bisernim česticama, za garantovano glatku i blistavu kožu. Plemenite zlatne mikro čestice imaju efekat strobinga. Može da se meša sa Bronzerom za blistavi efekat na celom licu, ili samostalno na istaknutijim delovima lica kako bi se postigao sofisticiran svetlucavi izgled.
4. METALIK HAJLAJTER
Presovani puder koji deluje u vidu kreme. Mešavina smole, voska i ulja garantuje savršeno prijanjanje za kožu. Savršeno se stapa sa kožom i ima neverovatan metalik efekat. Nanesite nijansu metalik hajlajtera br. 4 na istaknutije delove lica: obraze, most nosa, iznad i ispod arkada, na Kupidonov luk i bradu.
5. ULTRA SVETLUCAVI HAJLAJTER
Ultra fina i lagana tekstura, obogaćena sitnim bisernim česticama koje reflektuju svetlost i imaju efekat glazure. Nanesite nijansu svetlucavog hajlajtera br. 5 na istaknutije delove lica kako biste postigli svež i blistav efekat. Nanesite kao završni sloj preko metalik hajlajtera kako biste istakli njegov super blistavi efekat.


Proizvodi