Pupa GLITTER BOMB EYESHADOW – Blistavo&glamurozno Šminka

Ove jeseni ne dozvolite da vas obuzme mračno raspoloženje! Obilje svetlucavih čestica na očima učiniće siv i tmuran dan, blistavim i glamuroznim. Nove Pupa GLITTER BOMB EYESHADOW – Extreme Glitter Eyeshadow senke za oči kombinuju izuzetno intenzivnu boju sa ekstremnim sjajem.

Nove senke stižu u 9 različitih boja, od toplih nijansi do hladnijih tonova. Ipak, akcenat je na veoma sitnim bisernim česticama koje reflektuju svetlost, za do sad neviđeno svetlucav efekat.
Visoka koncentracija mikronizovanih kristala garantuje trenutno ekstremni sjaj na kapcima. Mešavina smole, voska i ulja omogućava savršeno prijanjanje za kapak. Senka se lako nanosi, trenutno fiksira i apsolutno je prijatna za nošenje.
Nanesite senku na sredinu kapka i blizu unutrašnjeg ugla oka, za neverovatan trodimenzionalni efekat. Nanesite direktno vrhovima prstiju za najbolju distribuciju boje.

Za svaršen rezultat kombinujte ih sa Pupa Vamp! Maskara Extreme maskarom za trepavice koje trenutno poprimaju ekstremni volumen sa dramatičnim efektom. Velikodušna tekstura garantuje volumen već od prvog poteza, za trepavice koje su esktremno pune i guste.
Vamp! Definition ajlajner garantuje lepo definisanu liniju i punu, intenzivnu boju. Mekani vrh je idealan za besprekorno i ujednačeno nanošenje. Tekstura je tečna i brzo se suši. Dramatično osvetljava oči zahvaljujući trodimenzionalnom efektu. Boja je blistava i ujednačena već od prvog poteza: rezultat je intenzivan i svetlucav. Senka je savršena za stvaranje ekstra svetlucavog efekta.


Proizvodi