Pupa kolekcija šminke za jesen: Pank princeza Šminka / Trendovi

Candy Punk je nova urbana make up bajka, savremena priča o eksperimentisanju sa kontrastima. Protagonista je moderna princeza gracioznog, vedrog i buntovnog duha koja voli da otkriva boje i zvukove grada. Ovo je kolekcija kojom gospodari harmonija suprotnosti: romantika i pank koji se spajaju i postaju blistav i snažan par.

PROIZVODI ZA OČI
Intenzivan pogled blista u nijansama sive boje, sa svetlucavim česticama koje reflektuju svetla metropole.
CANDY PUNK 3D SENKA Višestruko reflektivna metalik senka
Oči su intenzivne i magnetne, osvetljene svetlucavim bisernim česticama koje podsećaju na svetla velegrada. Boja ekstremno pokriva već prvim slojem i ima metalik efekat.
SAVET
Nanesite senku vrhovima prstiju kako biste maksimalno iskoristili njenu gustinu i postigli ekstremno pokrivanje. Mala količina senke je dovoljna za postizanje maksimalnog efekta.

PROIZVODI ZA USNE
Usne su potpuno mat i dominantne u rubin i roze nijansama.
CANDY PUNK I’M MATT Mat ruž za usne
Preliva usne punom mat bojom. Baršunast i veoma čulan, ruž klizi na usne, ne opterećuje ih i ne isušuje, poklanja neočekivano prijatan osećaj dok ga nosite koji traje i…traje.
SAVET
Nanesite ruž od sredine gornje usne prema uglovima i zatim ponovite postupak na donjoj usni, ali ovog puta od uglova usana prema sredini.
CANDY PUNK TRUE LIPS Olovka za konturu usana
Uokviruje i definiše usne intenzivnom bojom bogatom pigmentima. Dvostruka upotreba: može da se koristi samostalno za sofisticirani mat efekat ili ispod ruža kako bi bio dugotrajniji i delovao poput barijere.
SAVET
Nanesite olovku od sredine gornje usne, iscrtavajući konturu tankom neisprekidanom linijom. Ponovite na donjoj usni, ovaj put počinjući od spoljašnjeg ugla i završavajući na sredini. Razmažite liniju prema unutrašnjoj strani usana koristeći priloženi aplikator. Zatim nanesite ruž za usne, za sofisticirani efekat.

PROIZVODI ZA LICE
CANDY PUNK RUMENILO sa svetlucavim efektom
Pruža tenu privlačan sjaj zahvaljujući inovativnoj mešavini svetlucavih mikro čestica i prefinjenih roze pigmenata. Lagana i svilenkasta tekstura se savršeno stapa sa licem, ističući obraze i jagodice.
SAVET
Nanesite rumenilo na obraze kružnim pokretima od sredine lica prema slepoočnicama.

PROIZVOD ZA KOSU
Romantični pank stil dolazi do punog izražaja kada ukrasite kosu ljubičastim i roze tonovima.
COLOR CANDY PUNK MASKA ZA KOSU za potpuno trendi privremenu boju. Tekstura je kremasta, nežno boji i hrani kosu i čini je mekom i svilenkastom.
SAVET
Nanesite masku na kosu osušenu samo peškirom, odmah posle šamponiranja.
Nanesite ravnomerno na celu kosu ili na deo koji želite da obojite u zavisnosti od željenog efekta. Očešljajte kosu i ostavite da deluje:
• 5-15 minuta za diskretniju boju
• 20-30 minuta za intenzivniju boju
Zatim temeljno isperite i nastavite da feniranjem. Boja postepeno nestaje posle 2 do 15 pranja šamponom. Trajanje može da zavisi od poroznosti kose.
Savet: ne koristite balzam. Stavite peškir preko ramena kako biste zaštitili odeću. Koristite rukavice. Prethodno testirajte na pramenu kose kako biste proverili da li postižete željeni rezultat.