Pupa – Neočekivana lepota Šminka

Proleće je pravo vreme za eksperimentisanje sa bojama koje podsećaju na vrtove u cvatu i njihove bezbrojne nijanse. UNEXPECTED BEAUTY je kolekcija kojim Pupa razotkriva tajni svet žena – predstavlja lepotu koja se otkriva šapatom ali ostaje iznenađujuća. Kolekcija koja omogućava stvaranja kolor efekata koji se neočekivano menjaju na najrazličitije načine i iznenađuju svaki put kada se nanesu.

PROIZVODI ZA OČI
Sedefasti efekti za stvaranje “boje u pokretu”; oči trepere zlatno roze nijansama i ekcentričnim akcentima u ljubičastoj i smaragno zelenoj boji.
UNEXPECTED BEAUTY EYESHADOW
Pružite očima neočekivani holografski sjaj sa sedefastim česticama koje blistaju na svetlosti. Čulna i lagana tekstura može da se koristi samostalno ili nanosi kao završi preliv, za dodatni sjaj ostale šminke. Formula kombinuje mešavinu bisernih čestica i pigmenata sa vezivnim sastojcima koji garantuju odlično prijanjanje i autentičnost boje. Kombinacija specijalnih ulja i specijalne tehnološke obrade pruža senkama veoma čulan i kremast osećaj.
SAVETI ZA ŠMINKANJE
Koristite samostalno za nežan sedefasti efekat, ili kao završni preliv preko olovaka i senki, za njihov neočekivano blistav i svetlucav izgled.
UNEXPECTED BEAUTY LIP GLOSS
Sjaj za usne sa sedefastim odsjajem
Ulepšajte usne neočekivanim holografskim odsjajem zahvaljujući sitnim sedefastim česticama koje se poigravaju sa svetlošću i stvaraju iznenađujuće efekte boje. Specijalni agensi formiraju film i, zajedno sa kopolimeroima, prelivaju usne tankim i laganim slojem, za glatku i kremastu teksturu. Inovativna formulacija garantuje maksimalnu prijatnost i lakoću na usnama. Visok procenat bisernih čestica i sedefastih pigmenata omogućava stvaranje holografskih nijansi sa jedinstvenim sjajem.
SAVETI ZA ŠMINKANJE
Nanesite sjaj od sredine gornje usne prema ivicama. Na donjoj usni, počnite od uglova usana i nanesite sjaj prema sredini.
Lice je osvetljeno nežnim sjajem zahvaljujući kaskadi bisernih čestica, dok su obrazi i jagodice istaknuti blistav velom savršenstva.
UNEXPECTED BEAUTY HIGHLIGHTER
Hajlajter za lice sa plemenitim obojenim česticama. Pružite licu neočekivani sjaj ovom savršenom kombinacijom nežnog roze hajlajtera i plemenitih obojenih čestica. Tekstura je lagana i lako se nanosi, obogaćena je puderima mekog fokusa i svetlucavim bisernim česticama koje čine kožu glatkom i blistavom.
SAVETI ZA ŠMINKANJE
Nanesite hajlajter na istaknute delove lica: jagodice, most nosa, luk obrva, konturu usana i bradu.
Nokti, savršeno uklopljeni sa usnama, reflektuju svetlost i stvaraju neočekivane i sofisticirane efekte.
UNEXPECTED BEAUTY NAIL POLISH Lak za nokte sa sedefastim efektom
Nokti sa holografskim efektom zahvaljujući 3D teksturi koja je bogata veoma sitnim sedefastim česticama. Boja blista već od prvog nanošenja, za višestruko reflektivni efekat. Formula je bogata specijalnim smolama koje stvaraju veoma blistav i otporan film na površini nokta. Specijalna kombinacija pigmenata i bisera omogućava svetlucav i sedefast efekat.
Sitne holografske čestice bisera reflektuju svetlost i stvaraju raznobojni odsjaj.
Specijalni agensi formiraju film čime se olakšava nanošenje laka, ubrzava njegovo sušenje i produžava postojanost.
SAVETI ZA ŠMINKANJE
Pre nanošenja obojenog laka za nokte, uvek koristite specijalnu Pupa podlogu koja štiti nokte i čini lak dugotrajnijim. Nanesite Unexpected Beauty lak za nokte samostalno za prefinjen sedefasti efekat, ili kao završni premaz za transformisanje osnovne boje na noktima.Kombinujte lak za nokte sa Unexpected Beauty sjajem za usne, za trendi i spektakularno blistav izgled. Kako bi lak bio još dugotrajniji, nanesite boju i na gornju ivicu nokta.


Proizvodi