Razgovor o lepoti: Ivana Maksimović Anđušić U fokusu

Svaka žena ima nešto po čemu je posebna, nešto što je čini drugačijom od drugih. To je njen Faktor. Čuveni make up brend Max Factor pokrenuo je MY FACTOR kampanju, kojom želi da ohrabri žene da istaknu baš ono što ih čini posebnim i jedinstvenim. Mnogi misle da šminka postoji kako bi sakrili ono što smatraju svojim nedostacima i pretvarali se da su neko drugi. Priključujemo se #MYFACTOR kampanji i želimo da vas ohrabrimo da pronađete i istaknete vaš faktor – ono zbog čega ste jedinstveni. O njihovim faktorima lepote u ovom broju Jasmina razgovarali smo sa Ivanom Maksimović Anđušić, reprezentativkom Srbije u streljaštvu i Tamarom Dragičević, glumicom.

Šta, po vašem mišljenju, definiše lepotu?

Lepotu definiše nega i briga o svom telu i duhu.

Kada bi trebalo da izdvojite jedan faktor, ono po čemu ste prepoznatiljivi, šta bi to bilo?

Definitivno oči.

Kako izgleda vaša dnevna nega?

Moja dnevna rutina se sastoji iz mnoštva kremica i sredstava za čišćenje lica. Smatram da je svakodnevna nega lica i tela veoma bitna, jer tako čuvamo kožu koja bi trebalo da bude blistava i lepa dugi niz godina.

Šta se uvek nalazi u vašem neseseru za šminku?

Korektor, maskara i sjaj za usne.

Imate li tajno make up oružje?

Volim jarke karmine i dobre maskare. Moglo bi se reći da su ova dva produkta moje make up oružje.

Koji je nabolji šminkerski savet koji ste ikada dobili?

Onaj da je četkice najbolje zameniti prstima i tapkajući njima nanositi šminku u malim količinama, dovoljnim da prekriju šta treba, a koje daju željeni efekat.

Imate li omiljeni parfem?

Volim da menjam parfeme. Trenutno uživam u parfemu Caroline Herere Good Girl, ali kako se bliži leto, potržiću neke cvetne i laganije tonove.