Rokenrol nikada nije bolje mirisao Parfemi

Najzavodljiviji od svih u Guerlain liniji Mala crna haljina, novi La Petite Robe Noir Black Perfecto nudi život na ivicu za vaš njuh, na ivici koju sve urbane buntovnice biraju.

Opijajući miris zavodljivih nota sa nežnim akordima delikatne ruže, tako bi se u jednoj rečenici mogao opisati ovaj parfem. Pored ruže, koja je u centru zbivanja (u pitanju je kombinacija najkvalitetnijih esencija ruže iz celog sveta), Black Perfecto u sebi sadrži i topli miris badema, višnju, crni čaj, vanilu, mošusne note i miris kože. Idealan da pokažete oštar stav koji vas izdvaja od drugih.

Savršeno se kombinuje sa crvenim karminom, zavodljivim pogledom i kožnom jaknom. Ovaj parfem, delo majstora iz jedne od najstarijih i najčuvenijih parfemskih kuća na svetu, a to je Guerlain, možete pronaći u Jasmin parfimerijama.

Dobro vam je poznat stav rokenrol zvezde na sceni. Baš taj stav pretočen je u miris koji ima nameru da ostavi u transu svoje obožavaoce. Budite spremni na seksi, šik, moćan, neodoljiv parfem koji je namenjen ženama koje vole da žive strasno i opasno!

Nosite ga uveče i na sopstvenu odgovornost!


Proizvodi