Salonski manikir kod kuće Trendovi

Bourjois 1 Seconde stiže u novom pakovanju. Ovaj lak za nokte sa gel teksturom obogaćenom silikonom je supergladak, ultrablistav i prelak za nanošenje! Lak sa genijalnom lepezastom četkicom koja se prilagođava noktu dok nanosite lak, pokriva celu površinu – savršeno – u jednom potezu. Kao stvoreno za žene u stalnom pokretu!
Kako brzo postići rezultat salonskog manikira kod kuće?
Nije potrebno da budete stručnjak da biste priuštili sebi savršen manikir. Menjanje vašeg laka za nokte bi trebalo da bude brzo i lako kao menjanje nakita i aksesoara. Da biste u tome uspeli, važno je da pronađete lak za nokte koji ima gelastu teksturu i veoma preciznu, lepezastu četkicu koja omogućava brzo i uredno lakiranje. Četkica bi trebalo da se prilagođava svim konturama nokta: samo je blago i jače pritisnite na nokat kako bi mogla da se prilagodi njegovoj veličini i obliku. Na taj način, u samo jednom potezu, cela površina nokta je lakirana, savršeno i bez greške! Ako lak za nokte sadrži silikon onda se nanosi još lakše i savršeno glatko klizi na nokte, pružajući im predivan oblik i ultrablistav rezultat i to u rekordnom vremenu sušenja! Ako želite zaista savršeno rešenje za brzo sušenje noktiju, tu je Bourjois Instant Dry. Samo jedna kap na svaki nokat i lak će se osušiti duplo brže. Formula za brzo sušenje obogaćena je hranljivim sastojcima za zanoktice i zdrave nokte. Namažite lak na nokte, kapnite po jednu kap pipetom na svaki nokat, sačekajte nekoliko sekundi i vaši lak je suv duplo brže.
Naravno, da biste brzo nalakirali lokte, potrebno je brzo skinuti lak koji imate. Danas postoje proizvodi koji vam znatno olakšavaju taj posao. Mi vam preporučujemo Bourjois GENTLE NAIL ENAMEL REMOVER. Nakon nekoliko sekundi vaš lak je skinut.