Savršen ten i na plaži Šminka

Danas postoje i posebno osmišljeni make up proizvodi koji štite vašu kožu od UV zračenja, prekrivaju nesavršenosti, otporni su na vodu, a dozvoljavaju vašoj koži da normalno diše. Iz laboratorije čuvenog japanskog brenda Shiseido stižu tri baš takva letnja make up hita.

  1. Shiseido tečni puder za zaštitu kože lica od sunca SPF 30

Puder koji štiti kožu lica od oštećenja koja mogu izazvati UV zraci ili isušivanje. Otporan na vodu i sebum. Štiti kožu od UVA/UVB zračenja i sprečava foto-starenje, sprečava nastanak bora i tamnih fleka. NON-COMEDOGENIC: ne uslovljava nastajanje akni i mitisera. Ne prenosi se na garderobu.

  1. Shiseido stik puder za zaštitu kože lica od sunca SPF 30

Puder kremaste teksture koji štiti kožu lica od oštećenja koja mogu izazvati UV zraci ili isušivanje. Otporan na vodu i sebum. Štiti kožu od UVA/UVB zračenja i sprečava foto-starenje, sprečava oštećenje DNK ćelije, sprečava nastanak bora i tamnih fleka. NON-COMEDOGENIC: ne uslovljava nastajanje akni i mitisera.

  1. Shiseido kompaktni puder za zaštitu kože lica od sunca SPF 30

Puder koji štiti kožu lica od oštećenja koja mogu izazvati UV zraci ili isušivanje. Otporan na vodu i sebum. Štiti kožu od UVA/UVB zračenja i sprečava foto-starenje. Profense CEL – kompleks sastojaka koji sprečava oštećenje DNK ćelije, sprečava nastanak bora i tamnih fleka. NON-COMEDOGENIC: ne uslovljava nastajanje akni i mitisera. Omogućava mat finiš.

 


Proizvodi