Savršen ten od jutra do večeri Šminka / Trendovi

Iz Max Factora stižu proizvodi koji zahvaljujući savremenoj tehnologiji, šminkanje podižu na novi nivo!

Max Factor All Day Flawless 3-u-1 tečni puder
Po ugledu na vašu sposobnost da savladate sve prepreke, Max Factor All Day Flawless 3-u-1 tečni puder odoleva izazovima modernog života. Poseduje svu moć primera za matiranje kože, pokriva kao najbolji korektor i odlikuje ga flexi-hold tehnologija, a rezultat je podloga otporna na sjaj, na dodir, praktično na sve. Sada dostupn u 10 nijansi, ova nadogradiva formula se stapa sa vašom kožom kako bi najvernije dočarala njen prirodni ton, i traje onoliko koliko vam je potrebno.
Formulu odlikuju mikro čestice koje koriguju nesavršenosti, upijaju sebum i kontrolišu njegovu pojavu, kao i flexi-hold tehnologiju kojom se stvara otporan ali tanak i elastičan sloj na površini kože, tako da se podloga ’pomera’ sa kožom i održava njen besprekoran izgled. Pored toga, fino mleveni pigmenti u visokoj koncentraciji nude odlično pokrivanje i bolji rezultat boje.

MAX FACTOR BEAUTY PROTECT 3-U-1 PRIMER
Novi Max Factor Beauty Protect 3-u-1 Primer nudi trostruku zaštitu od sunca, zagađenja i plave svetlosti. Inovativna formula sadrži originalni gingko kompleks protiv zagađenja, tehnologiju pune zaštite od UVA-UVB, tehnologiju zaštite od plave svetlosti, kao i ženšen kompleks koji pomaže u zaštiti kože od svakodnevnih agresora iz okoline.

Max Factor Facefinity All Day Flawless korektor
Max Factor Facefinity All Day Flawless korektor sadrži Flexi-hold™ tehnologiju koja je osmišljena da pruži besprekorno pokrivanje koje je istovremeno dugotrajno ali lako poput pera. Ima srednju pokrivnu moć i može da se nadograđuje, za svež ten koji ostaje tokom celog dana. Otporan je na dodire i nemastan. Nanet ispod očiju, pokriva tamne kolutove i smanjuje vidljivost sitnih linija i bora, za zategnutiji i blistaviji izgled. Kada se nanosi na celo lice, maskira nesavršenosti, smanjuje vidljivost pora i eliminiše neujednačeni ton kože i hiperpigmentaciju, za savršeno pokrivanje od jutra do večeri.

Max Factor Miracle Sculpting Wands – Konturing Miracle Sculpting Wands čini konturisanje i isticanje jednako lakim za početnike i profesionalce. Mekani aplikator sjedinjuje laganu formulu brzo i lako, za trenutno prirodan sjaj kože. Pogodno za sve tipove kože. Savet šminkera: „Nanesite konturu na čelo, jagodice i liniju vilice kako biste definisali lice.“.

Max Factor Miracle Highlighter Wand – Hajlajter
Max Factor Miracle Highlighting Wand je univerzalan hajlajter lagane i nadogradive teksture, dugotrajan je i pogodan za sve tipove kože. Nežan sundjerast aplikator i kremasta formula čine ovaj hajlajter jednostavnim za postizanje željenog izgleda. Savet šminkera: ‘’Nanestie hajlajter na najistaknutije delove lica, za blistav ten.”


Proizvodi