Savršena šminka za maturu Trendovi

Osnova svakog šminkanja, a naročito onog za maturu koje nagoveštava celovečernji provod, jeste postaviti dobar ten, tačnije bazu koja će omogućiti da šminka potraje tokom noći. Tek onda, kako stručnjaci preporučuju, u tankom sloju naneti tečni puder na celo lice, bronzer od uha do ispod jagodica, a rumenilo iznad bronzera.

sminka_za_maturu

Kada je reč o očima, bitno je da podočnjake, ali i sve druge nepravilnosti na licu, pokrijete korektorom. Tek onda sledi nanošenje senki, čija boja treba uvek da bude u kontrastu sa bojom očiju. Ako želimo nešto diskretnije, ne može se pogrešiti sa neutralnim nijansama poput bež, bakarne ili svetlobraon. . Oči možemo da istaknemo i ajlajnerom i maskarom i da ih poput najlepšeg rama za sliku, uokvirimo veštačkim trepavicama koje će nam zagarantovati pogled dive.

U periodu od 04. maja do 7. juna, kupovinom dva artikla istog brenda (Max Factor, Deborah, Bourjois ili Artdeco) stičete pravo na besplatno šminkanje. Profesionalci iz make up tima brenda čije ste proizvode kupili, od 18. maja našminkaće vas u Jasminovim parfimerijama koje učestvuju u akciji: LUXOL (Knez Mihailova 18), Tržni centar UŠĆE, Tržni centar ZIRA, VENUS (Požeška 44), MIRIS (Makedonska 16), Tržni centar IMMO , GARDENIJA (Gospodska 5), Tržni centar VOZDOVAC, Tržni centar DELTA i LOTOS (Zmaj Jovina 3, Novi Sad). Više inforimacija deće vam prodavačice u ovim radnjama.

Ovo su naši make up predlozi. Kliknite na sliku i saznajte cenu i više detalja o proizvodu.


Proizvodi