Serumi za lice: Snaga iz male bočice Nega lica i tela

Serumi za lice sa intenzivnim delovanjem osmišljeni su tako da deluju veoma snažno i da se njihovi efekti vide gotovo trenutno. Potrebno je samo da odaberete pravi preparat u zavisnosti od potreba vaše kože. Ovo su naše preporuke:

COLLISTAR Nero Sublime® serum za lice jedinstvene lagane crne teksture koja nestaje pri kontaktu sa kožom i pretvara se u pravi aktivator blistavog i mladalačkog izgleda. Pruža licu svežinu, trenutno popunjava sve bore i linije, a ten čini savršeno blistavim. Serum obnavlja kožu, oslobađa je od toksina i regeneriše tkiva. Preporučuje se kada je koža, izložena negativnim spoljnim uticajima i toksinima, izgubila prirodnu blistavost. Namenjen je osobama svih godina i svih tipova kože.

Methode Jeanne Piaubert LE SERUM UNIVERSEL Bilo da se radi o prvim znacima starenja kože, ili o nezi zrele kože, ovaj serum renomirane francuske kuće za negu lepote, predstavlja pravo kozmetičko čudo. Serum za negu lica sadrži visoko koncentrovanu formulu koja oporavlja kožu u rekordnom roku. Koža postaje glatka, blistava i podmlađena.

Shiseido BOP Glow Revival Serum za negu lica, revitalizuje i oporavlja kapilarni sistem kože. Preporučuje se svim osobama koje žele da poprave stanje kože i neujednačen ten. Prilikom prvog nanošenja koža postaje blistava, puna energije, umoran izgled lica je otklonjen, ten postaje ujednačen, crvenilo kože je smanjeno i sveukupno se postiže zdraviji izgled kože. Posle mesec dana korišćenja neujednačen ten je vidno korigovan, crvenilo, bore, tamne fleke i pore su manje vidljive.


Proizvodi