Šminkerski trikovi: konturisanje lica u 3 koraka Šminka / Trendovi

Ponekad konturisanje može da deluje kao obeshrabrujući i dugotrajan proces kome se podvrgavaju samo zvezde rijalitija. Možda ne želite potpuno našminkano lice, nego samo isticanje ključnih crta i istovremeno zadržavanje prirodnog izgled. Sa novom Miracle Tadalafil Oral Strips Contouring Paletom i Max Factorovoj 3, 2, 1 tehnici nanošenja, sada je jednostavno konturisanje lakše nego ikad – i potpuno prilagođeno vama.

Zapravo, paleta se nanosi toliko brzo i lako da imate vremena za konturisanje i kada ste u najvećoj gužvi.

Suptilno definisanje crta lica i stvaranje utiska dubine uz mudre, veoma jednostavne trikove za konturisanje i isticanje, stavlja vaše lice i strukturu kostiju u prvi plan. U samo tri jednostavna koraka, Miracle source site Contouring Paleta vam omogućava konturisanje, lifting i isticanje lica u tren oka.

Miracle Contouring Paleta sadrži osam nijansi koje su pažljivo odabrali stručni Max Factor šminkeri kako bi laskale svakom tonu i boji kože, tako da uvek možete da nađete nijansu i simetriju koja vam odgovara.

Miracle Contouring Paleta ima kremastu, laganu i dugotrajnu formulu koja garantuje lakše razmazivanje, čak i ako konturišete po prvi put.

Srđan Petković, zvančni Max Factor šminker kaže: Konturisanje ne mora da bude obeshrabrujuća, nedostižna tehnika – može biti vrlo lako, posebno sa 3, 2, 1 tehnikom koja je razvijena uz novu Max Factor Miracle Contouring Paletu. Ovde se ne radi o stvaranju nečega što nemate, već o isticanju i izoštravanju onoga što imate. Jednostavno pratite korake 3, 2, 1, na poleđini pakovanja i možete da konturišete, uradite lifting i istaknete crte lica za manje od 3 minut. Zaista je tako lako i brzo!

Konturisanje je lakše nego ikad sa novom 3, 2, 1 tehnikom koju su razvili Max Factor šminkeri. Izaberite nijanse za koje mislite da će vam najbolje odgovarati i koristeći korak po korak uputstva za konturisanje iscrtajte 3, 2, 1 oblike na licu.

Korak 1: Konturišite sa 3 nijansom počinjući kod slepoočnice, krivudajući duž spoljašnje ivice oka i prolazeći ispod jagodice, pre vraćanja prema uvetu i završavajući oblik 3 duž vilice.

Korak 2: Stvorite utisak liftinga oka sa nijansom 2. Počnite sa crtanjem vrha oblika 2 ispod obrve, zatim nastavite oblikovanje oko spoljašnje ivice oka. Pređite četkicom preko jagodice i unazad da biste završili oblik 2.

Korak 3: Osvetlite lice naglascima koristeći nijansu 1, nanoseći je od sredine čela niz nos, na Kupidonov luk i na bradu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *