Snaga je u crvenom Parfemi

Šta je to strast? Snažno osećanje; smelost, odvažnost; prepuštanje životu u potpunosti. Sì Passione, novi miris Đorđa Armanija, oslobađa tu strast žene koja na sebi nosi – a koja je osnažena, ženstvena i slobodna. U pitanju je intenzivan, beskompromisni miris za samouverenu ženu koja je spremna da načini ekstremne izbore – ženu koja se usuđuje da kaže da.

AKO STE STRASTVENI U POGLEDU MIRISA, ZA VAS MIRIS PONIKAO IZ STRASTI

Ponovnim moćnim stvaranjem ovog mirisa koji potpisuje Armani, Sì Passione pridodaje sasvim novu dimenziju osobenosti ženskih parfema Đorđa Armanija – ili njegovim rečima, „neodoljivu kombinaciju gracioznosti, snage i nezavisnosti duha.” Ponuda parfema iz linije rukovodi se ovim principima odlučne savremene ženstvenosti, one koja je živopisna i koja ne miruje.

Sì Passione predstavlja savremenu definiciju modernog i odvažnog pojma strasti, iskazujući sasvim novo gledište koje nam upućuje žena današnjeg doba. Ova žena je neustrašiva, odvažna, odlučna. Ona kaže .

Crvena boja simbolizuje stav i samu suštinu parfema Sì Passione – istovremeno njegovu mirisnu esenciju i izraz njegovog duha. Snažan vizuelni identitet ove boje podvlači vitalnost koja leži u samom jezgru filosofije parfema Sì Passione. „Rosso come segno di vitalità. Rosso come segnale di passione. Rosso beneagurante e positivo.” kako to navodi sâm Đorđo Armani. „Crvena kao znak vitalnosti, crvena kao signal strasti. Crvena kao dobronamerna i pozitivna”.

Crvena je istovremeno boja strasti i ljubavi – one strasti zbog koje vaše srce udara znatno jače.

 

NOVI MIRIS, NOVA EMOCIJA

Ponikao na istom mirisnom potpisu koji se odlikuje jedinstvenošću, miris Sì Passione predstavlja, ipak, svojevrsnu kreaciju, sasvim različitu inkarnaciju linije mirisa . Nezavistan, poput žene, Sì Passione iskazuje do sada neviđeno naličje njenog uvek tako promenljivog karaktera. Novu emociju, novu ženstvenost, novu ličnost. Novu strast.

Autorsko delo Žulija Masea (MANE), Sì Passione odražava sasvim jasno dvojstvo koje postoji između sjaja i čulnosti, za smelu i samouverenu ženstvenost. Sì Passione ponavlja zaštitni mirisni pečat linije parfema Jungle Essence™ iz soka crne ribizle, u kombinaciji sa iskričavom i veselom kruškom. Parfem se otvara uz vatreno začinjen ružičasti biber, poput eksplozije adrenalina. Iz floralnog srca ovog mirisa izbija strast, zahvaljujući ruži čije prozirne i biljne latice mirišu u sasvim modernoj interpretaciji; neodoljiv, praškasti vanilin žbun; i blistavi i izrazito ženstveni apsolut jasmina, tako krhkog, a ipak moćnog cveta, istovremeno senzualnog i intenzivnog.

Sì Passione u sebi kombinuje intenzivnu vanilu sa procvetalom ružom, vanilin žbun i jasmin ne bi li postigao senzualni, voćno-cvetni miris, koji iskazuje istovremenu krhkost i snagu ženstvenosti. I u samom jezgru mirisa Sì Passione nalazi se kedrovina i moderan ćilibarsko-drveni Orcanox™, darujući zrelost i formiran karakter, iskazujući svu smelost emocije, prizivajući istinsku strast.

 OTELOTVORENJE ŽENE – KEJT BLANŠET ISKAZUJE NOVU STRAST

Samo otelotvorenje žene, Kejt Blanšet – glumica čija snaga leži u urođenoj sposobnosti da udahne život svakoj novoj ulozi i da svaki put sebe iznova izumljuje verno dočaravajući svaki lik koji igra – pronašla je u kampanji za miris Sì Passione i svoje sasvim novo lice. Svakoj svojoj junakinji Blanšetova donosi strast i plam; poput mirisa , i ona ima svoja različita lica, različite mirisne note koje definišu njena različita raspoloženja.

Vedrina crvene boje dočarana je i u reklamnoj kampanji za miris Sì Passione, koja naprosto vrca od crvenila. Fotografski ju je dočarao Tom Munro, uz Blanšetovu koja je odevena u blistavu skarletno crvenu haljinu naspram istinske crvene pozadine – nalik sasvim prefinjenom odjeku bočice za Sì Passione, ovaj prizor otelotvoruje beskompromisni stav i pulsirajuću samouverenost žene koja na sebi nosi Sì Passione, kroz izdašnost boje koja potvrđuje i izdašnost samog mirisa.


Proizvodi