Šta ima novo? Armani My Way novi miris za žene Parfemi

Armani Beauty Vam sa ponosom predstavlja novi miris za žene – MY WAY,svetli miris belog cveća koji otvara novo poglavlje ženstvenosti, kreiran kako bi pokazao posvećenost održivosti. Proširite svoje vidike i upustite se u živopisne pustolovine i susrete koje svet nudi.MY WAY je savremeni cvetni miris za novu generaciju. Svetao, moderan i ženstven, ovaj očaravajući miris nalikje snažnom, svetlom buketu belog cveća koji je uhvatio raspoloženje nove ženstvenosti: raspoložena, elegantna i u potrazi za otkrivanjem sebe.
Ovaj miris prenosi snažnu i jedinstvenu poruku: Odlučna sam da sledim sopstveni put.
Značaj parfema MY WAY nije sadržan samo u njegovom nazivu: on predstavlja uticaj životnih putovanja, bila ona geografska ili emotivna, na kreiranje našeg karaktera koji oblikuju ljudi koje srećemo na tim putovanjima, kao i trenuci koje proživljavamo.
Ovaj miris nije uspeo samo da ovekoveči duh znatiželje i povezanosti, već i da prikaže njegovu srž: „Ja sam ono što živim”.
Oličenje MY WAY mirisa je američka glumica Adria Arjona, koja deli jedinstveni afinitet prema filozofiji iza ovoga parfema, o čemu najbolje svedoče njen karakter i životni stil, odnosno njena otvorenost prema novim iskustvima i povezanost sa drugima.Arjonu čekaju i drugi veliki projekti, kao što je Marvelov film Morbius koji izlazi 2021., ali ga već sad svi sa nestrpljenjem iščekuju.
„Adria Arjona je pustolov, moderna žena današnjice: inteligentna, znatiželjna, nezavisna i bez predrasuda, sposobna da ceni svako životno iskustvo. Ona je prava građanka sveta koja, zahvaljujući svojim jedinstvenim iskustvima i susretima, sa pravom može reći: Ja sam ono što živim.” Giorgio Armani

Mirisne note
Gornje note MY WAY čine Bergamot iz Kalabrije u Italiji i cvet narandže iz Egipta. Ova fuzija stvara sjajnu blistavost, pozivajući korisnika da otvori svoje horizonte novim susretima i iskustvima. U srcu MY WAY je indijska tuberoza, koja se kombinuje sa super infuzijom Jasmine Grandiflorum i Jasmine Sambac, takođe iz Indije, da bi u mirisu stvorila osećaj velikodušnosti i blistave ženstvenosti.
Bazne note mirisa sastoje se od Vanilla Bourbon Premium sa Madagaskara, Virginia Cedarvood iz SAD-a i belog mošusa. Ova topla baza stvara miris koji deluje poput talismana, umirujući dodir na bilo kojem putovanju i podsećanje na tamošnja iskustva.
ODGOVORNI IZVORI
Parfem MY WAY predstavlja prekretnicu u Armanijevom planu posvećenom smanjenju uticaja na životnu sredinu i borbi protiv klimatskih promena.
„Verujem da bi se trebalo posvetiti rešavanju ekoloških problema, sada više nego ikada. Ne možemo ignorisati činjenicu da budućnost mladih naraštaja zavisi od naših izbora.” Giorgio Armani
Od upotrebe recikliranih materijala i onih kojih se mogu reciklirati preko sastojaka iz održivih izvora do inovativnog sistema ponovnog punjenja, koji dovodi do značajnog smanjenja otpadnog materijala, MY WAY najbolje predstavlja ekološke napore našeg brenda.

Miris MY WAY će prvo biti dostupan isključivo u internet prodavnici brenda Armani beauty od 10. avgusta, a u Jasmin parfimerijama od 24. avgusta.


Proizvodi