Šta ima novo? BLUMARINE ROSA Parfemi

„ROSA je koncentrat senzualnosti i romantike koji, putem olfaktorne emocije, izražava brojne nijanse ženske duše, strast osećanja i prefinjenu, skladnu lepotu snažnog identiteta.“ Anna Molinari

Nova vrsta cveta u vrtu Blumarine mirisa. Posle božura za parfem ANNA i čistog NINFEA mirisa, procvetala je jedna veoma specijalna ROSA. Pored toga što je treći član cvetne kolekcije brenda, ROSA je izrazito evokativan miris. Postoji 150 spontanih i bezbroj gajenih vrsta ruža: ona je jedinstveni slučaj u botanici. Ruža je jedan od najstarijih sastojaka koji se koriste u izradi parfema i ujedno prvi cvet ikad gajen u svemiru. Njeno ime potiče od sanskritske reči „vrood“, ali i od keltske reči „rhood“ ili „rhuud“ što znači crveno. Ruža je simbol strasti i osećanja, svete i grešne ljubavi. Potrebna je samo jedna savršena crvena ruža za zavet večne ljubavi, dok dve ruže zajedno evociraju na koncept jedinstva, deljenja ali i prijateljstva. Anna Molinari, duša i osnivač Blumarine, je kraljica ruža po definiciji, stilski privučena oblikom, mirisom i bojama ovog kraljevskog cveta. Ova dva „vladara“ su se ujedinila u ime snažne, moderne žene koja je romantična i strastvena, senzualna i elegantna.

RUŽA I NJENO PAKOVANJE

Velika procvetala ruža zauzima mesto stopera, dok beskonačne roza nijanse prelivaju staklenu bočicu koja je smeštena u luksuznu kutiju sa nežnim, stilizovanim pupoljcima ruže u pozadini. ROSA je bogat, elegantan miris koji mogu svakodnevno da nose žene širom sveta. Linija se sastoji od Parfemske vode u formatima od 30, 50 i 100 ml.

PROCVETALA RASKOŠ I ESENCIJA

ROSA je parfem koji su dizajnirale žene za žene. Kreirao ga je nos Sophie Labbé za Annu Molinari i Blumarine. Pripada cvetno orijentalnoj olfaktornoj porodici. Miris se otvara notama bergamota, frezije i ekstrakta susama, dok u srcu mirisa ružine latice, beli ljiljan i prozirna tuberoza pružaju čulima slatko uzbuđenje. Intenzivne donje note mošusa i pačulija stapaju se sa nežnim vanila musom. Konačni akord je poput svilene Blumarine haljine, izraz svakodnevnog hedonizma.


Proizvodi