Šta ima novo? BOSS THE SCENT Parfum Edition Parfemi

BOSS Parfums predstavlja BOSS THE SCENT Parfum Edition za nju i njega, dva zavodljiva nova mirisa koja su oličenje moderne i večne elegancije BOSS estetike. Od početnog buđenja čula do prodiranja u naskrivenije dubine, dva vešto kreirana mirisa otkrivaju svoju neverovatnu moć što su vam bliskija. BOSS THE SCENT Parfum Edition za nju i njega poseduju zavodljive note pojačane nekim od najdragocenijih sastojaka u parfimerstvu. Luksuzni i senzualni, mirisi sve više međusobno privlače BOSS muškarca i ženu, kompleksno se otkrivajući i dopunjujući.

Slaveći vrhunsko umeće izrade, THE SCENT Parfum Edition za njega je tajanstven i moćan miris koji se otvara svežim začinskim notama đumbira, nudeći nalet stimulativne energije. U srcu, afrodizijačka maninka, voćka iz Južne Amerike, prepliće se sa konkretnom esencijom orisa, pružajući raskošnu eleganciju koja povezuje note. Nastao iz korena cveta irisa, oris je poznat po svom zavodljivom magnetizmu što ga čini jednim od najcenjenijih materijala u svetu parfimerstva. Pri dnu, srce pačulija doprinosi luksuznosti mirisa i, zajedno sa kožom, stvara intenzivnu i dimljenu dimenziju koja pojačava osećaj topline i misterije. Zajedno, ove note naglašavaju tamnije nijanse maninke, uzdižući zavodljivost mirisa na potpuno novi nivo.

Pozivajući BOSS ženu da učestvuje u sofisticiranoj igri jednakosti, THE SCENT Parfum Edition za nju je luksuzan miris koji zavodi čula. Otvarajući se voćnim notama medene breskve, slatka privlačnost mirisa doslovce privlači svakog koga BOSS žena poželi. Dubokim i senzualnim srcem gospodari apsolutna esencija osmantusa, retka sirovina koja odražava skrivenu tamnu stranu cveta osmantus. U međuvremenu, apsoltuna esencija cistusa intenzivira prženi kakao pri dnu mirisa, za senzualan obrt koji odiše toplom elegancijom.


Proizvodi