Šta ima novo? BOURJOIS ALWAYS FABULOUS 24 HRS PODLOGA Šminka

Kada je reč o lepoti, koja je želja prva na vašem spisku? Savršena podloga obično bude pri samom vrhu. Zamislite gladak i besprekoran izgled. Zamislite prijatnost nošenja i postojanost od svitanja do sumraka. C’est impossible! sigurno kažete. Mais non, zato što je Bourjois stvorio Always Fabulous Extreme Resist 24 Hrs Podlogu. Konačno, podloga otporna na sve, na dohvat ruke.

U skladu sa ponosnom tradicjom Bourjois da ponudi samo najbolje proizvode visokih performansi po pristupačnim cenama, Always Fabulous Extreme Resist 24 Hrs Podloga ima sve što biste mogli da poželite od takvog proizvoda. Prvenstveno, pruža besprekoran ten i ne zapušava pore, ima nemasnu formulaciju i sadrži sastojke koji prijaju koži, uključujući hijaluronsku kiselinu i vitamin E, i zaštitni faktor od sunca 20 – i sve to u elegantnoj, mekoj na dodir staklenoj bočici sa otmenim poklopcem u boji roze zlata.

Još jedna dobra vest je zaista bogata paleta nijansi – ukupno 15, od najsvetlije Rose Ivory (100) do najtamnije Cappuccino (620). Njih upotpunjuje šest nijansi novog Always Fabulous Extreme Resist up to 24 Hrs korektora, savršenog partnera kada je vašem izgledu potrebna dodatna pomoć. Kombinuje nemasnu formulu otpornu na preslikavanje sa laganom kremastom teksturom koja se savršeno topi na koži i potpuno pokriva tamne kolutove ispod očiju, kao i praktično sve drugo što poželite da sakrijete. U jednako otmenom Always Fabulous pakovanju, sadrži praktičan aplikator sa sunđerastim vrhom koji omogućava precizno nanošenje.

Sada je vaš besprekoran izgled zagarantovan od prve jutarnje šoljice espresa do poslednje večernje čaše šampanjca…


Proizvodi