Šta ima novo: Bourjois nova Nude Remix kolekcija senki za oči Šminka

Leto je pravo vreme da se igrate bojama i probate nešto smelije kombinacije senki za koje inače ne biste, možda, imali hrabrosti.

Predstavljena 2015. godine u svom podmlađenom izdanju, mala okrugla Bourjois posudica vraća se ove godine u vidu nove Nude Remix kolekcije senki za oči. Reinterpretirane nude nijanse čuvenih senki za oči sada odišu smelom elegancijom koja se idealno kombinuje sa odgovarajućim tonovima za naglašavanje.

nude-remix-gamme

Spektar od 8 trendi nijansi nudi vam različite mogućnosti: sedefast ili svetlucav rezultat. SENKU ZA SVA VREMENA, kako ovaj čuveni Bourjois proizvod nazivaju šminkeri, odlikuju predivna krem-puder formula za savršeno razmazivanje, intenzitet u jednom potezu, mogućnost nanošenja u suvom ili vlažnom stanju,12-časovna postojanost i na kraju, ali ne i manje važno, praktično pakovanje sa ogledalcetom.

Tokom jula Bourjois definitivno (p)ostaje najbolji saveznik vaše lepote: nudi online video snimke sa vodičima za postizanje 4 izgleda. Pristup je moguć preko Youtube-a, Facebooka i Instagrama.