Šta ima novo? Chanel KOLEKCIJA CRUISE 2017. Trendovi

Način na koji je Gabrijela Šanel prigrlila letnju lepotu kao blistavi dodir sunca na koži već je postao legendaran. LES INDISPENSABLES DE L’ÉTÉ je nova blistava i glamurozna kolekcija koja svodi letnju lepotu na najosnovnije uz šminku koja ne iziskuje trud i koja je fokusirana na blistavu bronzanu kožu i diskretne bljeskanje boje.

Boje su inspirisane prirodnim pejzažima. Paleta pečenih zemljanih tonova – od toplih nijansi breskve do intenzivne bronzane – poprskana je zelenim akcentima i nežnom sivo plavom bojom, sa blistavim koralnim roza tonovima koji evociraju na veličanstveni zalazak sunca. Teksture su lagane zahvaljujući nežnim formulama koje zahtevaju tek najnežniji dodir. Forma prati funkciju: opušteni letnji ritam se ogleda u jednostavnim i intuitivnim proizvodima.

Sama kolekcija sadrži pažljivo osmišljen izbor apsolutno neophodnih proizvoda koji omogućavaju ženama da stvore opušteno, prirodno našminkano letnje lice, bez potrebe da gube vreme učeći komplikovane tehnike. Obeležja ovog izgleda – blistava bronzana koža i smeli bljesci prirodnih boja – su senzualna, ne iziskuju trud i potpuno su opuštena.

CHANEL predstavlja dva nova LES BEIGES bronzing proizvoda za lice. Sa naglaskom na lakim i jednostavnim teksturama, ovo su najjednostavniji ikad CHANEL bronzeri koji se savršeno uklapaju u viziju Lucie Pice i opuštenu, prirodnu letnju lepotu. LES BEIGES HEALTHY GLOW LUMINOUS COLOUR uzdiže puder zdravog sjaja na potpuno nov nivo. Izbor od pet bronzanih nijansi, od suptilne roza bež do tamne čokoladno bronzane, omogućava postizanje individualnog letnjeg izgleda. Specijalno dizajnirana aplikator četkica nalazi se unutar pudrijere, stvorena da radi u savršenom skladu sa ovim novim svetlucavim bronzerom.

Usne blistaju nijansama koje pokrivaju čitav spektar boja, od svitanja do zalaska sunca. Izaberite sjaj:  ROUGE COCO SHINE nudi dve predivno blistave nijanse koje kombinuju glamur ruža za usne sa lakoćom sjaja. Golden Sun je moderna sunčana breskva, dok je Golden Sand topla i intenzivna nude boja. Trio ROUGE COCO STYLO olovaka za usne je idealan letnji saputnik koji istovremeno hidrira usne.

Gde bi bila letnja lepota bez savršenog manikira? Poslednji korak, trenutak glamura, erupcija boje i paleta prelepih bronzanih tonova. Došlo je vreme za poigravanje: kvartet LE VERNIS Longue Tenue istovremeno upotpunjuje i redefiniše ideju CHANEL leta.