Šta ima novo? Chanel KOLEKCIJA ŠMINKE LETO 2016. Trendovi

Poput najlepše razglednice, CHANEL kolekcija šminke DANS LA LUMIÈRE DE L’ÉTÉ i njene sunčane boje pozivaju vas da se prepustite čarima leta. Koža je osvetljena igrom svetlosti i senke, oči su naglašene ombre efektom braon i oker nijansi, usne prelivene koralnim i roze sjajem, dok nokti privlače pažnju svojim zagasitim bojama.

Zdrava i blistava koža govori mnogo toga: odmor od svakodnevnih obaveza, boravak u prirodi, bekstvo od svega, uživanje u životu, osećaj ispunjenosti. Sa HEALTHY GLOW MULTI-COLOUR, LES BEIGES nastavlja priču o prirodnom izgledu koji je stil po sebi. CHANEL nudi dva nova duo pudera koja ispunjavaju sve želje. Ekskluzivna kreacija EMPREINTE DU DÉSERT, koju je CHANEL Makeup Creation Studio predstavio u organičenoj seriji, sadrži četiri senke za oči mekih, svilenkastih tekstura.

Topli tonovi, bakarnobraon i zlatnobež, podsećaju na treperenje peska pod zalazećim suncem, dok braonzelena i maslinastozelena imitiraju nijanse borove šume. Ova skladna paleta pruža beskrajne mogućnosti: raskošne nijanse mogu da se nanose pojedinačno za potpuni kolor efekat ili da se kombinuju i mešaju za apsolutnu fuziju letnjih boja. STYLO YEUX WATERPROOF olovke mogu da se koriste kao ajlajneri ili za bojenje cele površine kapka. LE VOLUME DE CHANEL WATERPROOF oblaže trepavice specijalnim voskom koji dugotrajno fiksira njihov lep oblik. LÈVRES SCINTILLANTES sada ima tečniju, prijatniju teksturu koja intenzivno hidrira usne, kao i novi aplikator koji omogućava ujednačenije i preciznije nanošenje sjaja. Šest novih nijansi podsećaju na gradaciju boja zalazećeg sunca: blistava roze, granatcrvena, koralna i kestenjasta. VERNIS CULTE je dostupan u pet novih, blistavih boja koje najbolje ističu lepo preplanule ruke.