ŠTA IMA NOVO? Collistar Hydro-Active Linija za hidrataciju lica Nega lica i tela

Njihov zadatak nije samo da hidriraju: oni su pravi multiaktivni tretmani koji dugotrajno vlaže kožu, udišu joj nov život i štite je od oksidativnog stresa i zagađivača. Predstavljamo vam novu Collistar liniju za negu koja zahvaljujući dejstvu ekskluzivnog Idro-Attiva® kompleksa i ekstrakta italijanskog božura deluje na različite slojeve kože, za aktivan hidratantni tretman koji čini kožu punijom i idealno je hidrira do 72 sata. Čudotvorni ekstrakt dobijen iz božura koji se uzgajaju u srcu Lacija je blagotvoran za kožu zahvaljujući regenerativnom i antioksidantnom dejstvu, kao i moći detoksikacije.

KREMA ZA DUBINSKU HIDRATACIJU
Prava ‘kultna krema’ koju vole milioni potrošača. Njena jedinstvena tekstura koja se stapa sa kožom je ostala nepromenjena, ali je formula sada još efikasnija zahvaljujući Idro-Attiva® kompleksu i ekstraktu italijanskog božura. Ova koncentrovana bogata krema jača i štiti kožu od negativnih spoljnih uticaja, garantujući savršenu i dugotrajnu hidrataciju koja traje i do 72 sata.
Za sve tipove kože, uključujući suvu kožu.

BALM ZA INTENZIVNU HIDRATACIJU LICA SPF 20
Inovativna krema koja štiti kožu od štetnih spoljnih uticaja, ojačava je i obnavlja. Obezbeđuje intenzivnu i dugotrajnu hidtrataciju koja traje i do 72 sata. Ekskluzivna formula sadrži i UVA i UVB filtere, kao i ekstrakt kakaa koji štiti kožu od štetnog uticaja plave svetlosti. Veoma bogata, ali nežna tekstura, obogaćena je mikročesticama vitamina E koje štite i deluju antioksidativno. Za sve tipove kože, uključujući suvu i osetljivu kožu.

OSVEŽAVAJUĆI GEL ZA HIDRATACIJU LICA bez ulja
Izvanredna gel-krema koja gasi žeđ kože naletom hidratacije, svežine i blistavosti. Njena jedinstvena tekstura se, poput kreme, nežno razmazuje i stapa sa kožom, dok joj lakoća gela omogućava izuzetno brzo upijanje. Trenutno prodire u kožu i čini lice baršunastim i mat-glatkim. Sadrži ekskluzivni Idro-Attiva® kompleks koji postepeno vlaži kožu, obezbeđujući joj rezerve hidratacije koja traje do 72 sata. Ekskluzivna formula sadrži i optimalnu količinu antioksidanata, kao i aktivne sastojke koji regenerišu i štite kožu od štetnih spoljnih uticaja, čineći je mladalački gipkom i vitalnom. Za sve tipove kože, posebno se preporučuje kombinovanoj koži.

KONCENTROVANI MIKROGEL ZA HIDRATACIJU LICA + 3D hijaluronska kiselina
Kao pravi aktivator hidratacije, neguje kožu koncentrovanim aktivnim sastojcima i hidrira je do 72 sata, štiti lice i pruža mu puniji, svilenkastogladak izgled. Njegova tehnološki napredna formula sadrži 3D mikroperlice hijaluronske kiseline, Idro-Attiva® kompleks i ekstrakt italijanskog božura koji, osim što hidriraju, regenerišu kožna tkiva i pročišćavaju ih od toksina, pružajući licu novu vitalnost. Savršen kada se koristi samostalno, može da se nanese i pre uobičajenog tretmana (kreme) kako bi se poboljšala hidratacija. Za sve tipove kože kada je potrebna dodatna hidratacija.

HIDRO-GEL ZA KOŽU OKO OČIJU efekat hladnog
Gel posebne svežine koji hrani nežnu kožu oko očiju i otklanja znake umora. Zahvaljujući inovativnoj teksturi s efektom leda i revolucionarnim keramičkim aplikatorom koji dodatno poboljšava dejstvo gela, trenutno umanjuje kesice, tamne kolutove i fine linije oko očiju, pružajući im blistaviji izgled. Formula sadrži Idro-Attiva® kompleks, ekstrakt italijanskog božura, hijaluronsku kiselinu i braon alge, za savršenu hidrataciju koja traje do 72 sata.
Za sve tipove kože, uključujući osetljivu kožu.
Može da se koristi u svako doba dana i noći.

S.O.S MASKA ZA HIDRATACIJU LICA
Hidratantna maska neverovatne moći koja revitalizuje kožu, pruža joj jedrinu i čini čvrstom, gipkom i zategnutom. Zahvaljujući Idro-Attiva® kompleksu, ekstraktu italijanskog božura i raskošnoj gel teksturi koja pospešuje prodiranje aktivnih sastojaka, maska ima intenzivno dejstvo koje traje do 72 sata. Idealna kao SOS tretman kada lice deluje umorno i dehidrirano.
Za sve tipove kože.
Ako je koristite kao klasičnu masku za lice, nanesite je na detaljno očišćeno lice i vrat i ostavite da deluje 10 minuta. Za intenzivan hidratantni tretman ostavite je da deluje preko noći.

MICELARNO MLEKO 3u1 lice-oči-usne
Jedinstveno micelarno mleko koje ima 3 dejstva u samo jednom brzom potezu:
1. Uklanja šminku i nečistoće, 2. Tonira i hrani kožu lica i 3. Obezbeđuje hidrataciju, vitalnost i zaštitu od štetnih spoljnih uticaja.
Čisti nežno, ali temeljno i ostavlja osećaj svežine i dugotrajne prijatnosti zahvaljujući ekskluzivnom Idro-Attiva® kompleksu koji hidrira i popunjava, kao i regenerativnom ekstraktu italijanskog božura koji vrši detoksikaciju i ima antioksidantno dejstvo.
Pogodna je za sve tipove kože, uključujući i izuzetno osetljivu.