Šta ima novo? DAISY LOVE MARC JACOBS Parfemi

Više od decenije, Daisy Marc Jacobs osvaja srca širom sveta svojim mladalačkim duhom i spontanim šarmom. Ovog leta, Daisy Love Marc Jacobs nas transportuje sa zelenih polja do suncem okupane plaže koja blista novim gurmanskim mirisom, u vizuelno očaravajućoj kampanji čija je zvezda Daisy muza, Kaia Gerber. Snimljena objektivom Alasdaira Mclellana, poznatog britanskog modnog fotografa, reklamna kampanja nam približava Kaiu i modele Aube Jolicoeur i Faith Lynch dok se zabavljaju pod zlatnim suncem na sanjivoj kalifornijskoj plaži. Kampanja prikazuje lepotu sestrinstva i prijateljstva nizom veselih vinjeta koje odražavaju duh mirisa i ostaju verne uverenju Daisy linije – da život treba živeti punim plućima.

MIRIS

Daisy Love ispunjava vazduh blistavim cvetnim i gurmanskim notama koje evociraju odsjaj sunca na okeanu pod plavim nebom. Nedvosmisleno ženstven, mladalačke, ali sofisticirane kompozicije, Daisy Love se otvara penušavim naletom kristalizovanih žutih malina koje odišu slašću. U srcu, sunčana, ali kremasta cvetnost latica bele rade meša se sa toplinom kašmirskih mošusa i suvih drva, za nežnu i nezaboravnu osnovu mirisa.

DIZAJN

Duh kojim odiše Daisy Love ogleda se i u novoj bočica čiji originalan dizajn dopunjuje sestrinske mirise na veseo, ali prefinjen način. Luksuzne izrade, stoper je dizajniran u vidu uveličanog cveta bele rade, sa zlatnom sredinom koja mu pruža dodatno elegantan izgled. Providno staklo ima elegantnu obradu sa reljefnim laticama na gornjem delu, pa izgleda kao da sunce baca cvetnu senku na bočicu; dno je blago zaobljeno i idealno ističe topao sjaj mirisa Daisy Love. Kutija je blistavo bela, sa slikom bele rade u bisernoj roze nijansi koja nežno obavija prednju stranu pakovanja. Bočicu je dizajnirao Marc Jacobs lično u saradnji sa Coty.


Proizvodi