Šta ima novo? Deborah Dream Look Maskara Šminka

Prelepe, guste, apsolutno neodoljive trepavice, a prirodne? Da, i to je moguće, zahvaljujući novoj Deborah DREAM LOOK maskari! Besprekorne trepavice su san svake žene – što brže i lakše, to bolje.

Čak i one među nama koje su manje vične, mogu lako da uokvire oči raskošnim trepavicama koje deluju poput veštačkih, ali su zapravo rezultat samo jednog brzog i jednostavnog poteza ovom neverovantom maskarom. Vlakna u formuli pružaju prirodnim trepavicama beskrajni volumen, dužinu i uvijanje. Specijalna elastomer četkica ravnomerno oblaže trepavice od korena do vrhova i zahvata čak i one najsitnije u uglovima očiju, za potpuno definisane trepavice bez grudvica. DREAM LOOK maskara je na pravom putu da postane najbliži saveznik svih žena koje žele da njihove oči budu u samom centru pažnje.

Nova DREAM LOOK maskara je formulisana sa trouglastim najlonskim vlaknima koja prijanjaju za svaku trepavicu, za trostruko spektakularan efekat: guste, duge i predivno uvijene trepavice. Zahvaljujući vlaknima koja deluju u kombinaciji sa mikro česticama najlona, ova maskara pruža trepavicama sve što im je potrebno: volumen, dužinu i lep uvijen izgled bez grudvica i slepljivanja, bez obzira da li se maskara nanosi u više slojeva tokom dana. Mešavina jedinstvenih sastojaka omogućava fenomenalnu definiciju, intenzivnu boju i trenutno volumen.

Ulje argana štiti trepavice od štetnih uticaja, ima antioksidantno dejstvo i deluje protiv slobodnih radikala. Trepavice postaju dugotrajno meke i fleksibilne. Ugljen crni DH kompleks pruža intenzivnu i čistu crnu boju. Formulacija je bez mirisa kako bi se minimalizovao rizik od iritacije. Za raskošne trepavice i neverovatno seksi i dramatičan pogled.

Aplikator koji se sužava pri vrhu lako zahvata i najkraće trepavice u uglovima očiju. Čekinje različitih dužina, ravnomerno raspoređene duž aplikatora, savršeno razdvajaju i češljalju trepavice dok istovremeno nanose idealnu količinu formule.