Šta ima novo? Deborah Dress Me Perfect tečni puder Šminka

Samo odeća skrojena po meri može zaista savršeno da pristaje uz telo. Apsolutna prijatnost i lakoća nošenja potiču od odevnih predmeta koji se prirodno prilagođavaju svakom obliku. Upravo o tome sanja svaka žena kada nanosi tečni puder. Ali, to nije sve. Žene žele podlogu koja savršeno klizi na kožu, izgleda potpuno prirodno i besprekorno se stapa sa njihovim tenom.

Deborah Dress Me Perfect savršeno pristaje uz kožu kao odeća skrojena po meri, idealno se prilagođavajući tonu kože osobe koja ga nosi. Tečna i lagana tekstura se jednostavno topi na koži, izjednačava ten i pokriva nesavršenosti, stvarajući glatku i prirodno lepu površinu lica. Formulisan sa mikro-česticama koje imaju mek fokus, tečni puder upija neprivlačan sjaj i pruža koži mat izgled, ali bez efekta maske. Međutim, postoji nešto što po čemu se Dress Me Perfect zaista izdvaja: to je Skin Oxygenating DH Kompleks, supstanca koja omogućava koži da diše, kao da se dubinski snabdeva kiseonikom. Rezultat je sveža i blistava koža. Deborah Dress Me Perfect sadrži mikronizovane voskove koji omogućavaju celodnevno pokrivanje srednjeg intenziteta. Zaštitni faktor od sunca 15.
Deborah Dress Me Perfect se predstavlja u elegantnom ali ergonomskom pakovanju: providna staklena bočica olakšava izbor prave boje. Praktična pumpica oslobađa optimalnu količinu proizvoda prilikom svake upotrebe. Idealan za sve tipove kože, Deborah Milano Dress Me Perfect je dostupan u pet nijansi koje odgovaraju svakom tenu: