Šta ima novo? Deborah FLUID VELVET MAT LIPSTICK Šminka

Deborah Milano predstavlja novi Fluid Velvet Mat ruž za usne, tečnu formulu sa mat efektom u raskošnim plišanim bojama koje pružaju izrazito sofisticiran izgled. Veoma prijatne teksture, novi tečni ruž klizi na usne glatko i precizno. Fluid Velvet Mat ruž za usne je predivni lagani film koji se trenutno suši, a svaka nijansa je neverovatno postojana.

FORMULA

Novi Fluid Velvet Mat ruž za usne je pravi izbor za zahtevnu ženu kojoj je potreban kvalitetan, dugotrajan ruž sa sofisticiranim efektom. Zahvaljujući revolucionarnoj formulaciji i specijalno oblikovanom aplikatoru, usne su istovremeno obojene i definisane u samo jednom potezu. Ekstremna prijatnost je zagarantovana. Specijalni polimeri olakšavaju nanošenje i omogućavaju bolje prijanjanje ruža, dok isparljiva ulja čine proizvod postojanim i otpornim na preslikavanje. Mikronizovane čestice pigmenta pružaju blistavu i ravnomernu boju, a jedinstvena kombinacija ulja hidrira usne i čini ih mekim i baršunasto glatkim. Ne sadrži parabene. Hipoalergeni proizvod formulisan da minimalizuje rizik od alergije.

PAKOVANJE

Fluid Velvet Mat ruž za usne je smešten u novo atraktivno pakovanje. Naziv proizvoda je ugraviran na providnoj folji koja otkriva intenzivno čistu boju ruža. Boja neprovidnog poklopca savršeno odgovara nijansi mat formule, za moderan i sofisticiran proizvod koji je potpuno u trendu.

PALETA

Novi Fluid Velvet Mat ruž za usne je dostupan u 12 boja, od romantične pepeljasto roze do upadljive ciklama i tamnobordo. Postoji prava nijansa za svaki ten i svaku priliku!


Proizvodi