Šta ima novo? Dsquared Red&Green Parfemi

Wood je dvojni projekat dizajniran oko karakteristika drveta – čvrstog i otpornog materijala, sa složenom strukturom koja ga čini jedinstvenim i neuporedivim – iz kojeg su nastala dva nova mirisa, GreenWood i Red Wood koja definišu savremenog DSquared2 muškarca i ženu: dva senzualna bića, samouverena u sebe i svoje ličnosti. Mladi i u duhu svog vremena, protagonisti za ove mirise žive od strasti, dobrih vibracija i impulsivne želje za inovacijom. U potrazi su za sofisticiranom esencijom koja izražava autentičnost, dubinu i strast koja ih definiše. „Miris je čulno iskustvo koje govori o vama i vašoj ličnosti. Osoben je i intiman zato što vas čini prepoznatljivim i drugačijim na neopisiv način. Volimo da zamišljamo da je naš novi Wood miris specijalan, lični aksesoar koji definiše DSquared2 stil i karakter.“ Din i Den Katen

U novom ženskom mirisu od DSquared2, RedWood, iznenađujuće sveži akcenti roze bibera i nagoveštaji brusnice otkrivaju novu hrskavu i neodoljivu voćnu dimenziju. Prefinjene i providne note ličija naglašavaju ženstveni karakter baršunastog i intenzivnog akorda ruže i magnolije. U osnovi mirisa, magnetni trag mekog mošusa obasjava treperave i senzualne note kedrovine i žuto smeđih drva.

Gornje note: roze biber, brusnica, liči
Srednje note: magnolija, ruža
Donje note: kedrovina, mošus, žuto smeđa drva

U novom muškom mirisu od DSquared2, GreenWood, energija limuna i aromatična svežina santoline začinjene su elegantnim vibracijama burbonskog bibera. Sofisticirane drvenaste note kedrovine i vetivera mešaju se sa originalnim akordom smole, evocirajući velikodušnu i iskonsku prirodu. Osnova mirisa pruža intenzivan trag kombinacijom muževnog i zavodljivog cipriola, dubokog i senzualnog ambroksana i prijatnog i dugotrajnog mošusa.

Gornje note: limun, santolina, burbonski biber
Srednje note: kedrovina, vetiver, akord smole
Donje note: cipriol, ambroksan, mošus