Šta ima novo? DSQUARED WANT Parfemi

Poseduje ženstvenost koja je istovremeno nežna i upadljiva, glamurozna i buntovnička. Ona je jednostavna, ali spontana. Dinamična, ali snalažljiva. Pravi kaleidoskop kontrasta koji plene. Predstavljamo vam Want brenda Dsquared2 – novi miris za dame koji dočarava sve fascinatne osobine savremene žene.

Want je krenuo od ideje o ženi koja živi za svaki trenutak. Ona je nedokučiva, ženstvena i odana, zabavna, otmena i impulsivna – njena ličnost je svestrana. Odlučnost je čini uzbudljivom, autentičnom i seksi. Ona je današnja Dsquared2 žena, kažu Dan i Dean Caten, dizajneri i osnivači Dsquared2.

Kao sveobuhvatna poruka ženstvenosti Want od Dsquared2 se predstavlja u smeloj parfemskoj vodi složene konstrukcije. Prefinjena i slojevita olfaktorna kompozicija jednako je skladna kao brojne crte karaktera koje čine savremenu ženu.
Want je i izraz DNK brenda Dsquared2 – odvažno pomera granice mode, vešto kombinujući samouverenu senzualnost sa glamurom i vrhunskim krojevima.

DSquared2 Want

Svestrani miris donosi kontrast iskričavih akcenata sa ženstvenim i obavijajućim notama. Delo Aurelién Guichard, Want je orijentalni cvetni miris.
Opojan niz gornjih nota – mandarina, đumbir i roze biber – svetlucaju i privlače.
Apsolutno ženstvena i baršunasta damaskna ruža prepliće se sa suncokretom i plemenitim nerolijem, upotpunjavajući senzualno i cvetno srce mirisa.
Intenzivna i neodoljiva osnova prožima ceo miris: čulna toplina vanile sa Madagaskara i akord apsolutne esencije vanile uzdignute su na viši nivo zahvaljujući raskošnom karakteru purpurnog drveta.
Ženstveno oblikovana, bočica za Dsquared2 Want je pravi kolekcionarski predmet. Gladak okrugli stoper u savršenoj je ravnoteži sa nežno zaobljenom bočicom. Gravirana zlatna pločica prati obline bočice, otmeno i impresivno.
Kutija krem boje je obložena svetlucavim zlatom sa elegantno ispisanim imenom mirisa


Proizvodi