Šta ima novo? Guerlain La Petite Robe Noir ruževi Trendovi

U ormaru svake žene najvažniji komad odeće je obično crne boje, jednostavnog elegantnog kroja koji prati liniju tela. Ovaj komad odeće najčešće pokriva sve situacije u kojima se elegancija mora istaći na najbolji mogući način, njezino veličanstvo mala crna haljina je uvek bila i ostaje i dalje da predstavlja osnovni i ključni komad garderobe svake žene.

Guerlain ove godine želi da obuče vaše usne u super laganu, svilenu teksturu i glamuroznu boju koju ćete nositi celog dana na usnama i koja će vas za čas pretvoriti u ultra šik damu. Najnoviji dizajn kuće Guerlain je novi ruž za usne koji osim izuzetno blistave i intenzivne boje sadrži istu mirisnu notu kao i parfem La Petite Robe Noire i predstavlja parfem za vaše usne poput već poznatog i popularnog Guerlain parfema. Osim parfema ovaj novi ruž za usne sadrži sladak voćni ukus u kome ćete uživati vi i neko ko bude zaslužio poljubac na kraju večeri ili na kraju radnog dana. Lagana formula koja krasi ovaj ruž predstavlja revoluciju na polju dekorative u svakom smislu. Pomirene su nepomirljive kategorije, tekstura je svilena i transparentna ali izuzetno postojana i dugotrajna dok je boja intenzivna koja se pojačava u intenzitetu svakim ponovljenim nanošenjem. Ovaj ruž istovremeno može biti transparentan ukoliko se nanese samo jedan sloj, može biti intenzivan u svojoj boji ukoliko se nanese više puta na usne. Ideja dizajnera ovog ruža za usne je bila da ovaj ruž u jednoj nijansi sadrži 3 intenziteta. Parfemisana formula slatkog vooćkastog ukusa malina i kupina na usnama predstavlja neizostavni komad vašeg nesesera.

20 novih nijansi koje su u paleti boja potvrdjene kao najprodavanije i najaatraktivnije boje su odabrane da predstavljaju ovu liniju. Svaka nijansa ima u sebi kristalne čestice koje se presijavaju dugotrajno na usnama bez nužnog popravljanja.

Pružaju neodoljivu svežinu i bojom i ukusom i predstavljaju poseban ukras na vašim usnama poput male crne haljine koju obučete ostanete primećeni gde god da se pojavite. Ovaj ruž je mala crna haljina za vaše usne. Osećaj na usnama predstavlja užitak zbog slatkastog ukusa malina i kupina.

Da bi zaokružili šik u apsolutnom smislu, Guerlain nije zanemario ni vaše nokte. Novi ruževi dolaze sa odgovarajućim nijansama lakova za nokte koji u sebi nose takodje miris parfema Male Crne haljine koji se zadržava na vašim noktima i nakon manikira. Obavijeni ste parfemom i blistate tokom celog dana.

Lakovi za nokte su dizajnirani po najvišim standardima. Ultra sjajna gel tekstura prekriva već u prvom sloju ravnomerno vaš nokat ostavljajući izuzetno postojanu i bogatu boju koja se zadržava na vašem noktu. Paleta boja lakova za nokte je pažljivo odabrana da bi se lako uklopila sa ruževima za usne i na taj način zaokružila šik izgled kojim ćete pleniti.

Ostaje vam samo da odaberete vašu omiljenu crnu haljinu iz ormara, da stavite omiljeni parfem La Petite Robe Noire na vrat, da ukrasite nokte sa La petite Robe noire lakovim za nokte i La Petite Robe Noire ruževima ukrasite vaše usne i spremni ste za apsolutni šik jer ga u potpunosti posedujete!

 

 

 


Proizvodi