Šta ima novo: Guerlain L’ESSENTIEL Esencijalna lepota Šminka

Već nekoliko godina unazad, žene izražavaju svoju ambivalentnost kada je reč o lepoti. ONE ŽELE BESPREKORAN, ALI PRIRODAN IZGLED TENA, ŽELE VELIKU POKRIVNU MOĆ PUDERA, ALI DA KOŽA ISPOD PUDERA MOŽE DA DIŠE, ŽELE DUGOTRAJNOST PUDERA UZ BALANSIRANE REZULTATE. One žele puder, ali neće se opredeliti za samo jedan od navedenih izbora, žele ih sve zajedno u puderu koji odaberu. Ove godine više dvoumljenja oko izbora pudera nema, stigao nam je Guerlain L’essentiel koji ispunjava sve zahteve žena kada je u pitanju tečni puder.
Da bi zadovoljio sve zahteve L’essentiel nudi svilenkasto meku teksturu sa nadogradivom pokrivnom moći od lagane pokrivne moći preko srednje do potpune pokrivne moći za sve nedostatke na koži koje želimo da kamufliramo.
Sastav pudera sačinjavaju pažljivo odabrani potpuno prirodni sastojci i sirovine, zbog čega je ovaj puder i najznačajniji. Pruža svežinu tenu, glatkoću kože istovremeno predstavlja i adut za šminkanje i negu kože. Koža blista i diše, ten je ujednačen i savršen. Komponente ovog pudera predstavljaju ekstakti izvučeni iz crvenih algi, tara guma, koža je zaštićena od svih štetnih spoljašnjih uticaja i nesmetano diše. Seme belog kakaa hidrira kožu i štiti je od plavog svetla koje reflektuju ekrani. Tehnologija inspirisana probioticima i prebioticima balansiraju kožu i ojačavaju njenu moć zaštite. Hidrirana, balansirana i zaštićena, koža je iz dana u dan nakon korišćenja sve lepša i lepša. Ten je svež, zdrav i blistav.
PRIRODNI IZGLED I DUGOTRAJNOST
Postojan na koži 16 sati, pruža prirodnu blistavost koži. Sadrži 97% prirodnih sirovina izvedenih iz mineralnih pigmenata i aktivnih biljnih sastojaka iz mora.
Revolucionarni tečni puder, pruža sve maksimalne performanse koje se od pudera zahtevaju poštujući sve zahteve i potrebe kože.
A onih 3%?
Oni predstavljaju sastojke koji garantuju konzistentnost teksture, glatkoću nanošenja i dugotrajnost i postojanost na koži. Predstavljaju hemijski dobijene sastojke koji ne utiču na prirodnu moć pudera. Preostalih 3% sastojaka služi da optimizira integritet forume pudera i kvalitet nanošenja na kožu.


Proizvodi