Šta ima novo? James bond 007 woman III Parfemi

Intenzivan i prepun dugotrajnih sastojaka, 007 for Women III je parfemska voda i zvezda kolekcije 007 for Women

Ova nova, intrigantna i svestrana Parfemska voda upotpunjuje trilogiju 007 for Women istom cvetno orijentalnom notom kao Women I i II, ali je kreirana sa dugotrajnim sastojcima koji se postepeno otkrivaju.

Miris se otvara nežnim začinskim i svetlucavim voćnim notama papaje i ananasa. U srcu, blistave i opojne cvetne note donose dašak ilang-ilanga, frangipanija i sunčano cvetnog akorda, dok se pri dnu baškare raskošne i senzualne note sandalovine, benzoina i pačulija.

Brušena poput dijamanta, tamno ljubičasta bočica 007 for Women III stvara kaleidoskopski efekat koji predivno reflektuje svetlost. Kutija je takođe u tamno ljubičastoj boji sa ugraviranim kultnim logom – 007 pištolj.

Štampana reklama je tamna, sanjalačka, intrigantna, u duhu tamno ljubičaste boje bočice i sa Caterinom Murino i ovaj put u glavnoj ulozi.

Kroz niz dinamičnih i upečatljivih sekvenci, TV kampanja pokazuje kako 007 for Women III odražava karakter kultnih Bond žena i njihovu zagonetnu privlačnost. Puna i izrazito ženstvena esencija mirisa odiše urođenom elegancijom, u olfaktornom snu o bekstvu u drugi svet koji oživljavaju William Bartlett i Daniel Kleinman, dvojac koji je ’kriv’ za neke od najkultnijih i trenutno prepoznatljivih 007 sekvenci u novijoj istoriji.


Proizvodi