Šta ima novo? Lacoste Eau Fraiche Parfemi

INSPIRISANA KULTNOM L.12.12 POLO MAJICOM KOJU JE RENÉ LACOSTE KREIRAO 1933, I PREPOZNATLJIVA PO VITKIM, ZAOBLJENIM BOČICAMA SA LOGOOM KROKODILA, ISTOIMENA KOLEKCIJA MIRISA PREDSTAVLJA NOVI DUET EAUX FRAÎCHES ZA NJU I NJEGA.
Zajedno, teniski par L.12.12 Eau Fraîche igra veselu igru zavođenja: međusobno se privlače, nesposobni da odole jedno drugom. Oni se ne takmiče već dopunjuju. Tako je i sa njihovim mirisima: jednostavne, ležerne ali elegantne note, savršena mešavina energije i svežine na vrhuncu leta, kada temperatura dodatno raspaljuje svaki uzbudljivi meč. Zanemarujući lopticu, ukrštaju užarene poglede na terenu – i njihovo igralište ne poznaje granice. Ona izlazi na teren, besprekorno elegantna u polo majici i plisiranoj suknji. Nagoveštaj mandarine ostavlja utisak energije dostojne teniskog asa, dok ženstveni vodeni akord kombinuje note magnolije, ljiljana i belog jasmina. U završnici, suptilna aroma indonežanskog pačulija prožeta je notama drva i mošusa. Poput trofeja, jarka roze bočica sa svežim, glaziranim dnom ukrašena je krokodilom u nijansi šampanjca.
„Musketar“ igra elegantno, nesputano, prikradajući se svom plenu na terenu. Eau Fraîche je poput njega: trenutno prepoznatljiv zahvaljujući neprovidnoj jarko zelenoj boji i zelenom krokodilu iznad srca. Stvari se zagrevaju vodenim naletom čiste muževne note koju u stopu prati izrazito sveža nota limunovog soka, dajući smrznuti ton likeru od limuna koji ispunjava srce mirisa. Uz plemenita drva i mošus, aromatična osnova postiže pobednički pogodak svojom muževnom i modernom senzualnošću.


Proizvodi