Šta ima novo? Max Factor Healthy Skin Harmony Miracle tečni puder Šminka

Zahvaljujući inteligentnoj formuli koja nudi 24-časovnu hidrataciju, zaštitni faktor 20 i kontrolu sjaja, Max Factor Healthy Skin Harmony Miracle tečni puder pruža polumat rezultat dok se istovremeno suprotstavlja svakodnevnim faktorima stresa, za uvek besprekoran i svež izgled.

Inspirisan modernim ženama

Max Factor stvara modernu i inovativnu šminku koja omogućava ženama da svakodnevno kreiraju glamurozan izgled. Healthy Skin Harmony Miracle tečni puder je dizajniran baš za njih. Bilo da žure na poslovni sastanak, putuju do aerodroma ili se nalaze sa prijateljicama posle posla, sa Healthy Skin Harmony Miracle tečni puderom svaka žena može da se oseća samouvereno dok je u pokretu isto kao u trenutku nanošenja šminke.

Reč stručnjaka

Pat Mekgrat, kreativni direktor Max Factora, kaže: Svi šminkeri znaju da svakodnevni stres i napor ostavljaju traga ne samo na koži, već utiču i na izgled šminke tako da ona deluje umorno i neprirodno – i zato je svestrani proizvod poput Healthy Skin Harmony Miracle tečnog pudera fantastičan zato što deluje poput savršene osnove za bilo koji izgled. Ovo je tečni puder sa hidratantnom i zaštitnom formulom, tako je pogodan za upotrebu tokom celog dana. Znatno olakšava moj život pošto sam sigurna da će izgled koji sam kreirala ostati nepromenjen.

Inteligentna formula koja neguje kožu

Healthy Skin Harmony Miracle tečni puder je lagani tečni puder koji ima srednju do visoku moć pokrivanja. Reč je o hibridnom proizvodu – kombinaciji tehnologija posebno osmišljenih da se prilagođavaju svakodnevnim stresovima. 24-časovna hidratacija je u savršenoj ravnoteži sa upijačima sebuma koji kontrolišu sjaj, dok SPF20 pomaže u zaštiti kože od efekata sunca – i zato je bolje da nanesete ovaj tečni puder nego da budete nenašminkani. Obogaćen sastojcima koji neguju kožu, tečni puder je dostupan u 5 nijansi koje pružaju prirodan, polumat rezultat koji izgleda sveže tokom celog dana.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *