Šta ima novo?  MAX FACTOR MIRACLE VEIL RADIANT PUDER U PRAHU Šminka

Uživajte u dugotrajno blistavoj koži sa Max Factor Miracle Veil Radiant Puderom u prahu, novim prozirnim puderom za fiksiranje koji je osmišljen da prirodno i diskretno obasja lice u samo jednom potezu.

Predivno lagana formula Max Factor Miracle Veil Radiant Pudera u prahu sadrži pigmente koji reflektuju svetlost i pružaju koži prirodno satenski izgled u tren oka. Prožet mineralima, fino mleveni puder se stapa sa kožom i poboljšava njenu teksturu, pružajući joj ujednačen i gladak izgled. Jedna univerzalna boja odgovara svim nijansama Radiant Lift Tečnog pudera i savršeno fiksira šminku kako bi koža dugo zadržala prirodno blistav izgled.

ZAŠTO DELUJE:
Puder formula fiksira šminku tokom celog dana
Pigmenti koji reflektuju svetlost stvaraju suptilni, prirodno blistavi veo na licu
Minerali poboljšavaju teksturu kože i pružaju tenu gladak i ujednačen izgled
Zahvaljujući fino mlevenoj, providnoj formula, puder se stapa sa kožom i kontroliše lučenje sebuma bez da isušuje kožu, što ga čini veoma prijatnim za celodnevno nošenje
Univerzalna nijansa odgovara svim tipovima kože; veoma lagana formula se ne taloži u sitnim linijama

Wendy Rowe, kreativni direktor Max Factora, kaže: „Lepota Miracle Veil pudera je u činjenici da je univerzalan; možete da ga koristite u kombinaciji sa tečnim ili krem puderom kako biste fiskirali šminku. Prilagođava se potrebama kože bez obzira na tip, može da se intenzivira po potrebi ali nikada ne izgleda neprirodno.“

RAZVIJEN U SARADNJI SA ŠMINKERIMA
Miracle Veil Radiant Puder u prahu je razvijen u saradnji sa Max Factor šminkerima kako bi nevidljivo fiksirao Radiant Lift Tečni puder i garantovao dugotrajno blistav izgled.

RAZVIJEN ZA VAŠ STIL ŽIVOTA
Pružajući trenutno vidljive rezultate, Miracle Veil Radiant Puder u prahu se lako uklapa u potrebe i rituale modernih žena zahvaljujući brzom i lakom nanošenju. Fino mleveni puder i mineralna formula garantuju da je šminka fiksirana bez da izgleda neprirodno, pojačavajući njenu prirodnu lepotu. Idealan je kao svakodnevni korak za pružanje blistavosti bilo kom izgledu, ili za specijalne prilike kada je potrebna dodatna postojanost i sjaj.


Proizvodi