Šta ima novo? MAX FACTOR PREDSTAVLJA RADIANT LIFT FOUNDATION Šminka

Izbor između blistavog tena i dugotrajnog tečnog pudera je stvar prošlosti sa novim Max Factor Radiant Lift Foundation koji vam omogućava da istovremeno uživate u obogaćenoj formuli i dugotrajno blistavom izgledu kože.

Luksuzna formula je obogaćena hijaluronskom kiselinom koja efikasno hidrira kožu, dok infuzija bisernih mikro čestica savršeno pokriva fine linije i druge nesavršenosti. Zaštitni faktor od sunca 30 pomaže u sprečavanju prevremenog starenja kože i oštećenja koja su posledica UVB zračenja. Kao višenamenski proizvod koji pomaže koži na brojne načine, Radiant Lift Foundation je osmišljen za žene koje žele da postignu prirodno blistav i besprekoran ten koji traje. Jednostavno nanesite ujutro i uživajte u celodnevno blistavoj koži koja je ujedno negovana.

Srđan Petković, Max Factor šminker za Srbiju kaže: Korišćenje proizvoda koji sadrže hranljive sastojke je idealan način da istovremeno negujete kožu i ističete svoju jedinstvenu lepotu. Većina žena zna da je priprema kože pre nanošenja tečnog pudera veoma važna i tu na scenu stupa hidratantni primer koji stvara savršenu podlogu. Posle nanošenja Max Factor Radiant Lift Foundation vrhovima prstiju, preporučujem nanošenje Radiant Lift Concealer ispod očiju za efekat liftinga. Za odmoran i zdrav izgled kože, Max Factor Miracle Glow Pro Illuminator je brz i jednostavan način da istaknete one crte lica koje želite.

Do savršenog tena stiže se u tri koraka
PRIPREMANJE: ILLUMINATING AND HYDRATING PRIMER
Zahvaljujući obogaćenoj i nemasnoj formuli, Max Factor Illuminating and Hydrating Primer stvara idealnu podlogu za šminku. Formulisan sa glicerinom koji hidrira kožu i vremenom poboljšava njen ton, ovaj lagani i nelepljivi primer koristi elastomere koji omogućavaju glatko nanošenje i sprečavaju taloženje proizvoda u porama. Dodatno obogaćen pantenolom i vitaminima, Max Factor Illuminating and Hydrating Primer osvetljava i hidrira kožu i sve to pre nego što ste naneli šminku. SAVET ZA NANOŠENJE: Kapljica u veličini graška je dovoljna. Vrhovima prstiju nežno umasirajte primer u kožu kako biste podstakli krvotok i vodite računa da dobro utapkate proizvod oko očiju kako se isti ne bi taložio u sitnim linijama.

USAVRŠAVANJE: RADIANT LIFT CONCEALER
Trenutno korigujte sve nesavršenosti sa novim Max Factor Radiant Lift Concealer. Dizajniran sa mekanim aplikatorom u vidu jastučeta koje omogućava nežno nanošenje i brzo i lako razmazivanje, ovaj korektor ima dugotrajnu formulu koja sadrži vitamine C i E, kao i pudere koji reflektuju svetlost, tako da oči izgledaju blistavije i krupnije nakon nanošenja.
SAVET ZA NANOŠENJE: Koristeći specijalni aplikator, natapkajte u obliku trougla ispod oka i na tamnije delove lica. Nežno razmažite tako da nema nikakvih tragova na koži.

ISTICANJE: MIRACLE GLOW PRO ILLUMINATOR
Kao prvi hajlajter ove vrste za brend, novi Max Factor Miracle Glow Pro Illuminator pruža predivan sjaj koji prirodno ističe crte lica. Njegova lagana i nelepljiva formula sadrži pigmente koji reflektuju svetlost i podstiču prirodno blistavost kože, za njen zdrav i orošen izgled.
SAVET ZA NANOŠENJE: Dodajte malu količinu hajlajtera svom tečnom puderu kako biste postigli celokupno blistav izgled lica, ili nanesite slojevito preko tečnog pudera za isticanje određenih delova lica kao što su arkade, jagodice, luk nosa ili kupidonov luk.


Proizvodi