Šta ima novo? MAX FACTOR RISE AND SHINE MASKARA Šminka

Kada svakodnevno obavlja obaveze, šminka je njen najveći saveznik, alatka koja joj omogućava da pokaže svoje najbolje lice, da izrazi i istakne ono što voli kod sebe – i zato joj je potrebna maskara koja maksimalno podiže njene trepavice, kako bi mogla da dočeka svaki dan potpuno spremna.

Nova Max Factor Rise and Shine maskara je dizajnirana da odgovori na specifične potrebe žena koje žele da istaknu pre nego da transformišu svoje oči. Jednostavna za upotrebu i pružajući trenutno vidljive rezultate, maskara je onaj korak u šminkanju koji usavršava svaki izgled. Četkica u obliku peščanog sata pomaže u podizanju svake pojedinačne trepavice dok je bogata, raskošna formula osmišljena da poveća njihov volumen. Rise and Shine maskara ima formulu koja sadrži hidrolizovani kolagen i keratin za jačanje trepavica, zatim, optimalnu mešavinu voskova i polimera za efikasno podizanje trepavica i povećanje njihovog volumena, kao i hranljivi vitamin E koji istovremeno čini trepavice gipkim.

Make up stučnjaci savetuju: Za najbolje rezultate, nanesite maskaru kao prvi korak, pre druge šminke, tako da lako možete da uklonite eventualne greške. Za maksimalno podignute i definisane trepavice, prislonite četkicu uz koren trepavica i povucite nagore prema vrhovima u cik-cak pokretu. Za najbolje rezultate na donjim trepavicana, držite četkicu horizontalno i koristite njen vrh za oblaganje svake trepavice.

Pratite 4 koraka za oblikovanje i isticanje očiju:
KORAK 1: UOKVIRITE OČI SA MAX FACTOR CONTOURING SENKOM U STIKU

Max Factor Contouring senka u stiku je dizajnirana sa zaobljenim vrhom idealne veličine i glatkom, kremastom formulom koja može da bude manje ili više intenzivna. Paleta od šest nijansi omogućava korišćenje svetlosti i dubine za stvaranje iluzije širom otvorenih očiju.

KORAK 2: PRECIZNO DEFINIŠITE I ISTAKNITE OBLIKE, KORISTEĆI MAX FACTOR HIGH DEFINITION OLOVKE

Max Factor High Definition olovke nude intenzivnu, bogatu boju u jednom koraku. Za izgled koji traje i do 8 sati, ove olovke imaju tanak vrh koji garantuje apsolutnu kontrolu prilikom korišćenja i precizan rezultat. Formula se brzo suši tako da je nanošenje veoma uredno, slično tetovaži i bez greške. Vaša mašta je jedino ograničenje.

KORAK 3: PODIGNITE OBRVE

Postignite efekat podigutih, lepo izvijenih obrva sa Max Factor Brow Slanted olovkom. Glatka i kremasta, formula savršeno popunjava obrve, dok ih specijalno oblikovana četkica češlja u idealan oblik. Pored formule koja je otporna na razmazivanje i dugotrajna, maleni aplikator ne samo da pomaže u stvaranju iluzije podignutih obrva, već i stvaranju lepo uokvirenih očiju u bilo kojoj od prirodnih nijansi iz asortimana. Max Factor Real Brow Fiber olovka lako popunjava prirodne obrve sitnim vlaknima, stvarajući dodatnu 3D teksturu. Dizajnirana sa tankim vrhom i formulom prožetom vlaknima, olovka omogućava postizanje punih obrva prirodnog izgleda, brzo i lako. Dostupna je u pet nijansi koje su pažljivo odabrali Max Factor šminkeri.

KORAK 4: PODIGNITE TREPAVICE ZA KRUPNE, ŠIROM OTVORENE OČI SA MAX FACTOR RISE AND SHINE MASKAROM

Maksimalno podignite svaku pojedinačnu trepavicu uz pomoć nove MAX FACTOR RISE AND SHINE MASKARE


Proizvodi