Šta ima novo? Max Factor VOLUME INFUSION MASKARA Šminka

Pre više od 100 godina, Max Factor je nastao sa ciljem da istakne prirodnu lepotu žena. Pružajući im proizvode i jednostavne tehnike koje će im omogućiti da ulepšaju svoj izgled, stručnjaci iz ove kuće veruju da je došlo vreme da se istraži novo doba lepote. Volume Infusion maskara, kao i ceo asortiman šminke za oči, jesu proizvodi koji su osmišljeni da pruže trepavice zdravog izgleda i svež, lep predeo oka.

Ova dva-u-jedan maskara pruža trepavicama volumen i dužinu, čini ih otpornim na spoljašnje uticaje i neguje ih i sve to zahvaljujući formuli koja pomaže trepavicama da postignu svoj maksimum i uvek budu lepe i zdrave.
Formula Volume Infusion maskare sadrži keratin i biotin, a njena četkica sa mekim čekinjama garantuje maksimalan volumen, tako da lako možete da postignete izgled punih trepavica kakav ste oduvek želeli.
Volume Infusion maskara nudi najbolje iz oba sveta: volumen i negu. Obogaćena keratinom i biotinom koji jačaju, maskara se nanosi mekom četkicom čija vlakna, zajedno sa formulom, dodatno povećavaju volumen. Ovo je nežno nanošenje koje istovremeno doprinosi dugotrajnoj lepoti i neverovatno otpornim trepavicama.

PRIPREMA, ULEPŠAVANJE I IZRAŽAVANJE
Postignite savršen izgled očiju u tri koraka koristeći novi Max Factor asortiman višenamenskih proizvoda za oči: Miracle Prep Eye Shadow Primer, Nude Palettes, Kohl Kajal Automatic Liners i Max Factor Brow Highlighter Pencil.

PRIPREMA: MIRACLE PREP EYESHADOW PODLOGA
Taloženje senke odlazi u zaborav sa prvim ikad Max Factor Miracle Prep Eye Shadow Primer. Sa formulom koja izglađuje kožu kapaka, sada je lakše nego ikad sprečiti taloženje senke u sitnim naborima. Koristeći meki sunđerasti aplikator, brzo i lako nanesite primer i uživajte u ravnomernoj i intenziviranoj boji senke. SAVET ZA NANOŠENJE: Manje je više. Nanošenje previše proizvoda neće imati željeni efekat, zato nanesite samo tanak sloj.

EKSPRESNO: NUDE PALETE
Max Factor pruža beskrajne mogućnosti za personalizaciju izgleda vaših očiju uz Max Factor Nude Palete. Uz mat, blistavi ili svetlucavi efekat, poigravajte se mnoštvom kombinacija kako biste otkrili svoj najbolji izgled sa raznolikim Max Factor nijansama koje volite. SAVET ZA NANOŠENJE: Uvek počnite sa svetlijim nijansama i posle toga slojevito nanosite tamnije tonove.

ISTICANJE: KOHL KAJAL AUTOMATSKE OLOVKE
Novi Max Factor Kohl Kajal Automatic Liners nude intenzitet bez prevelikog truda. Zahvaljujući mekoj kremastoj formuli, lako se nanosi i ima intenzivan i dugotrajan rezultat. Glatko klizi na kapke i duž linije trepavica. SAVET ZA NANOŠENJE: Počnite kod unutrašnjeg ugla oka i iscrtajte liniju blizu korena trepavica, istovremeno utiskujući boju među trepavice.
BROW HIGHLIGHTER OLOVKA
Pružite licu trenutnu definiciju sa novom Max Factor Brow Highlighter Pencil. Glatka olovka se lako razmazuje, trenutno definiše i ističe tamo gde svetlost prirodno osvetljava obrve i njihov luk, tako da oči izgledaju krupno i blistavo. SAVET ZA NANOŠENJE: Nanesite ispod luka obrva i razmažite vrhovima prstiju. Olovka takođe može da se nanese na unutrašnje uglove očiju i na jagodice – samo ne zaboravite da treba da je razmažete!

Srđan Petković, Max Factor šminker za Srbiju, kaže: Nega očiju i kože koja ih okružuje može lako da postane problem za mnogo žena. Trepavice i obrve mogu da se stanje i lako je oštetiti trepavice svakodnevnim skidanjem šminke, trljanjem očiju ili tretmanima koji mogu da budu grubi. Volume Infusion maskara stvara neverovatan volumen i pruža trepavicama zdrav izgled. Pun asortiman za oči pokriva svaki korak šminkanja očiju, zato pripremite kapke podlogom za neku Miracle Prep Eyeshadow Primer, istaknite oči omiljenom nijansom iz Nude Palete i budite kreativni sa Brow Highlighter olovkom za obrve i automatskim Kohl Kajal olovkama.


Proizvodi