Šta ima novo? NOVI Bourjois ROUGE FABULEUX RUŽ ZA USNE Šminka

Nekada davno, postojao je novi ruž za usne, kremast i satenski, sa bajkovitom formulom kojoj je bilo suđeno da ispuni vaše tri najveće želje: fenomenalna boja, fenomenalna prijatnost, fenomenalna postojanost. Predstavljamo Rouge Fabuleux od Bourjois. Verujte u magiju.

Bourjois Rouge Fabuleux je novi, kremast i satenski ruž od Bourjois koji nudi fenomenalnu boju, fenomenalnu prijatnost i fenomenalnu postojanost. Njegova formula je obogaćena visokom koncentracijom zasićenih pigmenata, za intenzivnu i blistavu boju u svakoj od 16 nijansi koje se kreću u rasponu od suptilnih do upadljivih, kao i hranljivim uljem marule koje hidrira i neguje usne iz dana u dan. Dodajte tome i predivno lagani osećaj na usnama i izvanrednu postojanost ruža do čak 10 sati i vaše usne stvarno mogu da imaju sve!

FENOMENALNA BOJA

Visoka koncentracija zasićenih pigmenata znači da Rouge Fabuleux nudi predivno intenzivnu, blistavu boju u svakoj od 16 nijansi koje se kreću u rasponu od suptilnih do upadljivih.
Između ostalog, tu su: Abracadabeige! (01), jedva primetna bež za vaše usne – samo još bolja; Sleeping Beauty (06), savršena roze za svaki dan; Cindered-lla (011), klasična grešna crvena boja; i Plum plum pidou (15), hipnotišuća tamnoljubičasta. Počnite da ih sakupljate!

FENOMENALNA PRIJATNOST

Formula Rouge Fabuleux je obogaćena dragocenim uljem marule koje je od davnina poznato po svom intenzivno hranljivom svojstvu i moći hidratacije usana. Prednosti ovog ulja kombinuju se sa neverovatno laganom teksturom, garantujući da Rouge Fabuleux idealno hidrira usne i pruža im prijatan osećaj, skoro kao da su nenašminkane.

FENOMENALNA POSTOJANOST

Fenomenalna postojanost. Vaša treća želja je ispunjena zahvaljujući neverovatno postojanoj moći Rouge Fabuleux koja je podvrgnuta brojnim testovima kako bi ponudila čak 10 sati besprekorne boje, što je izvanredan rezultat za satensku formulu.

ŠTA BISTE JOŠ MOGLI DA POŽELITE!?

Možda fenomenalno pakovanje? Pa, Rouge Fabuleux ispunjava i tu želju svojim vitkim crnim oblikom, sa dnom koje je u boji ruža i olakšava izbor željene nijanse. Sam ruž je specijalno dizajniran da omogući veoma precizno nanošenje, tako da sa lakoćom možete da uokvirite usne i popunite ih bojom. Boja, prijatnost, postojanost. Sada vaše usne imaju sve što im je potrebno. Sa Rouge Fabuleux, biće lepe zauvek!


Proizvodi