Šta ima novo? Pupa I’M Metallic ruževi za usne Šminka / Trendovi

Za eklektične i smele, tu je I’M Metallic, prava eksplozija ekstremne blistavosti. Usne imaju glavnu ulogu sa „čistim metalnim efektom“ – potpuno su u trendu i savršene za selfije i fotke koje postavljate na društvene medije. Naneta boja je trenutno puna i intenzivna, sa novim efektom koji pruža usnama trodimenzionalan i nezaboravan izgled.

Postoji 8 nijansi: nude i svetlucave bakarne, kao i svetlo ljubičaste i bordo, u duhu najnovijih trendova. I’m Lip Pencil se kombinuje sa I’m Metallic, olovkom za usne sa mat efektom, za intenzivnu konturu usana koja je u kontrastu sa blistavim ružem.

Formula

Formula je bogata veoma sitnim sedefastim perlicama koja pružaju trodimenzionalan i metalik sjaj. Specijalna kombinacija estera čini teksturu istovremeno kremastom i laganom: usne su savršeno definisane i glatke.

Nanošenje

Kada se koristi zajedno sa I’M Metallic ružem, savršena je za postizanje dramatičnog „Metallic Ombre Lips“ efekta: intenzivna mat kontura koju crta olovka u savršenom je kontrastu sa blistavom bojom ruža za usne.

  1. Nanesite I’M Lip Pencil na gornju usnu počinjući od sredine, i na donju usnu počinjući od spoljašnje ivice usana. Razmažite liniju prema sredini usana koristeći priloženu četkicu.
  2. Nanesite I’M Metallic u istoj nijansi olovke i sjedinite boju s bojom I’M Lip Pencil.
  3. Za sofisticirani nagoveštaj svetlosti, nanesite kontrastnu boju I’M Metallic na sredinu usana.

Rezultat

Spektakularan, nikad do sad viđen efekat metalne folije! Samo jednom potezom, usne su savršeno definisane i prelivene punom bojom, kao da su prekrivene topljenim metalom. Neverovatno blistav rezultat uz intenzivno reflektovanje svetlosti ističe usne tako da one izgledaju sedefasto i magnetno.

Tekstura

Tekstura je kremasta, lagana, glatka i veoma prijanjajuća. Savršeno je postojana na usnama i blago omekšavajuća, što je čini prijatnom za nošenje. Proizvod ne sadrži parabene i dermatološki je testiran.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *