Šta ima novo? Pupa SAVANNA kolekcija šminke za leto 2017. Šminka

Između užarene zemlje i prašnjavih stena, tople boje savane blistaju na intenzivnoj vrelini afričkog sunca. U ovom šarmantnom okruženju, Pupa još jednom predstavlja kolonijalni safari stil, ali na nov i savremen način, lansiranjem nove kolekcije šminke po imenu SAVANNA, za leto 2017.

OČI

Kajal ajlajner: intenzivna boja sa visokom koncentracijom pigmenata. Ajlajner uokviruje oči preciznim potezom dok kajal ističe oči spektakularnim intenzitetom. Tekstura je kremasta i topi se na koži, za tečan osećaj na kapcima i duž linije trepavica. Senka: puna boja sa metalik efektom. Tekstura je kremasta, baršunasta i lako se razmazuje. Nije lepljiva.

USNE

Balzam za usne koji nežno boji i garantuje vlažan efekat. Specijalna tekstura kombinuje hidratantna svojstva ulja, blistavost sjaja za usne i prijatnost balzama. Kremast i gladak, balzam se lako nanosi na usne.

LICE

Bronzer za prirodno preplanulu boju sa polumat efektom, idealan je za oblikovanje kontura lica. Ima veoma finu i svilenkastu teksturu, meku i prijatnu na dodir. Hajlajter osvetljava kožu i ističe preplanulu boju. Svilenkasta tekstura je obogaćena puderima mekog fokusa i bisernim mikročesticama.

NOKTI

Nokti su sjajni zahvaljujući specijalnoj mešavini polimera i odlikuje ih dugotrajno blistav izgled. Visoka koncentracija pigmenata garantuje bogatu i ujednačenu boju već od prvog nanošenja.


Proizvodi