Šta ima novo? SHISEID0 BENEFIANCE Hrana za glavu

Kako bi razumeo interakciju između našeg mozga i naše kože, Shiseido je blisko sarađivao sa Centrom za istraživanje u okviru Opšte bolnice u Masačusetsu, koja je deo Medicinske škole Harvard. Zbog čega? Da bi se nega kože podigla na novi nivo, naravno.
Koža i mozak su u konstantnoj komunikaciji, bilo kakav pritisak na epidermis će pokrenuti domino efekat na signale molekula, koji uspostavljaju sofisticirane i vitalne procese u koži. Istraživanja su pokazala da usled stresa ili starenja, koža gubi sposobnost interakcije sa mozgom. Više nije prijemčiva kao ranije, sve manje reaguje na podsticaje, postaje ranjivija na unutrašnji i spoljašnji stres. Kao rezultat, koža sve teže koristi aktivne sastojke iz proizvoda za negu lica, što objašnjava vremenom sve manju delotvornost svakodnevnih proizvoda za negu lica.
Nakon kreiranja linije Essential Energy – prve liniji za negu lica koja sadrži kompleks ReNeura Technology a koji optimizuje detekciju i prenos signala kroz kožu – Shiseido predstavlja liniju Benefiance. Ova linija je obogaćena aktivnim sastojcima poslednje generacije čija efikasnost je poduprta drugom generacijom kompleksa ReNeura Technology.

Benefiance linija odgovara svima.
Wrinkle Smoothing Cream je krema namenjena za negu normalne i kombinovane kože i može se koristiti za dnevnu i večernju negu. Trostruka mešavina sastojaka transformiše teksturu kože za samo dve nedelje: kompleks ReNeura Technology optimizira komunikaciju unutar kože i stimuliše efikasniju iskorišćenost aktivnih sastojaka: kompleks KOMBU-Bounce popravlja kvalitet epidermisa istovremeno negujući bazalni sloj; aktivni sastojci mukurosi, hlorela i indijski šafran se bore protiv foto-starenja i sprečavaju oštećenja vlakana elastina.
Ovaj izuzetan proizvod takođe dolazi i u više kremastijoj teksturi, Enriched Wrinkle Smoothing Cream, koja je namenjena za negu suve kože.
Na tržištu je dostupna i Day Cream, specijalno kreirana za žene u gradovima, jer sadrži ne samo SPF 25 koji štiti kožu od UV-e zračenja, već formira i nevidljivi sloj koji štiti kožu od polena i sprečava da se polen zalepi za kožu.
Koža dobija mladalački izgled, glatkoću i jedrinu, brže nego ikada!.