Šta ima novo? Shiseido WASO linija za negu kože Nega lica i tela

WASO je nova linija za negu lica brenda Shiseido inspirisana tradicionalnom japanskom kuhinjom – WASHOKU. Washoku kombinuje različite sastojke, formirajuću harmoniju i budeći sva čula. Poštuje jedinstvenost svakog sastojka i naglašava njihove prirodne ukuse.

Linija za negu lica WASO stanje kože i uma dovodi u harmoniju, jača kožu i preventivno deluje na probleme kože poput proširenih pora, akni i grube kože. Tehnologija i sastojci WASO linije naglašavaju jedinstvenost prirodne lepote.

QUICK GENTLE CLEANSER 150ML – NEŽNA PENA ZA ČIŠĆENJE LICA

Gel za čišćene lica, 2-u-1, efikasno uklanja šminku i nečistoće ne narušavajući prirodni nivo hidratacije u koži. U sastav ovog proizvoda ulaze med, kao i matični mleč, koji sadrži aminokiseline, vitamine i minerale zahvaljujući kojima je koža hidrirana, a metabolizam kože poboljšan. Formula bez sapuna i alkohola je nežna za svaki tip kože.

FRESH JELLY LOTION 150ML – LOSION ZA HIDRATACIJU KOŽE

Gel-losion bez alkohola intenzivno hidrira kožu i čini da bude glatka. Sadrži srebrno uvo, pečurku koja je poznata u Kini i Japanu kao idealna hrana za lepu kožu. Elementi koji se dobijaju iz ove pečurke imaju izuzetno svojstvo zadržavanja i čuvanja vode. Zahvaljujući ovim svojstvima, gel se u dodiru sa kožom pretvara u losion i omogućava intenzivnu hidrataciju u dubljim slojevima kože. Preporučuje se svakom tipu kože.

CLEAR MEGA-HYDRATING CREAM 50ML – KREMA ZA INTENZIVNU HIDRATACIJU LICA

Krema za dubinsku hidrataciju kože koja sadrži cele ćelije šargarepe. Šargarepa ima visok procenat vode i hranljivih sastojaka koji pomažu koži da izgleda zdravo. Odmah nakon nanošenja intenzivno hidrira, snabdeva kožu hranljivim elementima, uklanja znakove suve kože, sprečava nastanak akni, smanjuje proširenost pora. Preporučuje se svakom tipu kože.

QUICK MATTE MOISTURIZER OIL-FREE 75ML – HIDRATANTAN FLUID ZA NEGU LICA

Osvežavajuća gel emulzija namenjena je za hidrataciju kože lica. Sadrži cele ćelije japanske mušmule, zahvaljujući kojima smanjuje proširene pore i masnoće na licu. Od davnih vremena, japanska mušmula nije bila vrednovana samo kao izuzetno ukusno voće već i zbog svojstva da utiče na lepotu i zdravlje kože. Lišće japanske mušmule se koristi u prirodnoj medicini, a njen esktrakt je efikasan u ublažavanju upalnih procesa i zadržavanju hidratantnih elemenata. Preporučuje se svakom tipu kože.

SOFT+CUSHY POLISHER 75ML – NEŽAN PILING ZA LICE

Piling za lice, sadrži biljna zrnca koja nežno čiste kožu. Tekstura pilinga je poput tofu sira, zahvaljujući kojoj lako uklanja nečistoće duboko iz pora, kao i mrtve ćelije sa površine kože. Tofu je poznat u Japanu kao hrana koja utiče na lepotu, zdravlje i dugovečnost.

COLOR-SMART DAY MOISTURIZER 50ML – TONIRANA KREMA ZA LICE

Multifunkcionalna krema za dnevnu negu lica, sadrži cele biljne ćelije, koje snabdevaju kožu hidratantnim elementima, čineći je zdravom i lepom. Kada se nanosi na kožu, boja hidratantne kreme se prilagođava boji tena. Ujednačava boju tena, smanjuje vidljivost nepravilnosti na koži. Koža je zaštićena od stresa, zagađenja i UV-e zraka.


Proizvodi