Šta ima novo? UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life Parfemi

UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life je novi miris za dinamičnog muškarca čiji život predstavlja izazovno putovanje prepuno avanture, entuzijazma i uvek sa samouverenim pogledom u budućnost. Instinkt je njegova glavna crta, radoznalost je njegova energija. Ovo je parfem za muškarca koji hrabro korača napred.

UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life je harizmatičan i vedar izraz muževnosti u kojem se sveže zelene note prepliću sa moćnim drvenastim i okrepljujućim akordima čistog zavođenja. Miris se otvara erupcijom svežine: hrskavi zeleni listovi ljubičice spajaju se sa začinskom aromom kardamona i kiselkastim notama limuna. U srcu mirisa nalazi se kafa, tradicionalni i autentični italijanski sastojak, pomešana sa mekom toplinom ambroksana i ružičastom svežinom geranijuma, za blistav i gorko opojan utisak. Drvo kašmira i elegantna bela kedrovina zaokružuju miris uz dodatak belog mošusa koji ostavlja senzualan trag dinamičnog i otmenog muškarca. Parfem pripada drvenasto zelenoj parfemskoj porodici, a kreirali su ga Aurelien Guichard i Alberto Morillas.

Savremena i privlačna bočica dočarava svu dinamičnost i svežinu opuštenog muškarca. Reinterpretiran u srebrnoj boji, prepoznatljivi Venna logo pruža bočici modernu estetiku, dok kontrast između elegantnog mat srebra i providnog plavog nektara postaje znak moćne sofisticiranosti.

Duh ovog parfema za savremenog i dinamičnog džentlmena u reklamnoj kampanji pojavljuje se u liku glumca Bena Barnesa. On dočarava italijanski stav koji nije samo stvar stila, već umetnost življenja, autentičan i optimističan pristup svakom detalju i trenutku u životu.


Proizvodi