Šta ima novo?COLLISTAR Caffee Illy kolekcija Trendovi

Ovo je priča koja pripoveda o strasti prema ukusima, životu i emocijama. Ovo je priča u kojoj pobeđuje ljubav prema svemu što je italijansko i najkvalitetnije. Priča u slavu onih koji tragaju za nečim, u boji, u liniji ili aromi, što može da izazove burna osećanja i dirne ih u srce. Isto srce koje su Illy i Collistar uneli u sve što rade i koje zauzvrat simbolizuje njihove udružene snage. Simbol ove priče, priče o ljubavi, lepoti i kafi.

Projekat Ti Amo Italia zastaje na svom putovanju i predstavlja intenzivnu i strastvenu kolekciju koja se obraća ljubiteljima lepote, dobrih ukusa, umetnosti i visokog kvaliteta. Kolekcija za ovu jesen/zimu spaja neverovatne čulne kvalitete kozmetičkih sastojaka sa emotivnim mirisom kafe, prožimajući je intenzivnim tamnim nijansama i izrazito taktilnim teksturama. Coffee je kaleidoskop toplih braon, crvenih i ćilibaržutih nijansi koje su intenzivne, ali istovremeno blistave i svestrane. Puderi, lakovi za nokte, ruževi… svaki proizvod je smešten u optički belo pakovanje sa ukrasnim elementima u crvenoj boji zato što je to boja Illy logotipa, dok je bela boja njene kultne šoljice. Glavna uloga poverena je nežnom srcu koje je dizajnirao Max Petrone i koje simbolizuje uzbudljivu, nezaboravnu strast.

BRONZING PUDER Ovo je zvezda kolekcije. Novi kompaktni bronzing puder koji trenutno oslobađa boju i lako se nanosi, sa reljefnim srcem i pečatom ova dva brenda. Postoje dve nijanse. Želite li srednju ili tamniju boju? Svetlucavobiserni efekat ili bronzanosatenski efekat? Rukovodite se bojom tena i ličnim željama. Ovaj neverovatno lagani i svestrani puder može da se koristi za ravnomerno prekrivanje lica prirodno preplanulom bojom, 365 dana u godini. Takođe je idealan korektor i proizvod za oblikovanje i isticanje lepih crta lica.

PALETA 4 SENKE ZA OČI Paleta senki za oči u dve kombinacije boja, caffè freddo i caffè caldo. Četiri senke u četiri nijanse različitih tekstura, u rasponu od mat do satenskog i bisernog efekta. Sve su boje u nijansi lagano pečenih zrna kafe.

TATTOO OLOVKA ZA OBRVE Po ugledu na najnoviji trend, Collistar predstavlja olovku koja je, zahvaljujući svojim jedinstvenim svojstvima, predodređena da postane alternativa tetoviranim obrvama. Olovka, takođe, pruža veoma precizne rezultate zato što, poput tetovaže, prirodno boji delove koji su proređeniji. Dostupna je u tri nijanse: cappuccino, moka i ristretto.

PROFESIONALNI AJLAJNER Zahvaljujući veoma tankoj četkici, profesionalni ajlajner iscrtava senzualnu liniju u naročito intenzivnoj nijansi kafe i čini pogled magnetnim.

RUŽ ZA USNE PURO Ispred ogledala, kao u najotmenijem kafeu! Pet novih boja osmišljeno je za Puro ruž za usne, nazvanih po najomiljenijim kafe napicima: cappuccino, caffè macchiato, espresso, moka i ristretto, boje u rasponu od crvene do braon .

ULJANI LAK ZA NOKTE Najnoviji Collistar lak za nokte za Coffee kolekciju, u pet novih nijansi. Najnežnija je latte macchiato, dok je ristretto najtamnija braon, iste boje kao zrno kafe. A tu su i caffè macchiato, espresso i moka, sve nijanse crvene sa nagoveštajem moke.