Šta ima novo?Gucci Guilty Absolute Pour Femme Hrana za glavu

„Zamislio sam ženu kako ulazi u kupatilo svog dečka, uzima njegov miris i prisvaja ga,“ kaže Alessandro Michele.

 

Slaveći ideju definisanja lične ljubavne veze, oslobođene društvenih pravila i rodnih normi, Gucci predstavlja novo poglavlje u priči o Gucci Guilty mirisima. Parfemska revolucija se nastavlja sa lansiranjem Gucci Guilty Absolute Pour Femme, idealnog partnera muževnog Gucci Guilty Absolute Pour Homme. Zajedno, ovaj Apsolutni par izražava ideju emancipovane ljubavi, dva mirisa koja se prepliću i dopunjuju na putu oslobođenja. Polazeći od misteriozne note kupine, Gucci Guilty Absolute Pour Femme je netradicionalni ženski miris kreiran za savremenu ženu.

„Želeo sam notu kupine koja vas nagoni da sanjate dok je mirišete. Ona je čarobna i povezana sa prirodom, kao i sa emocijama. Postoji romantika u ovom parfemu, aura čiste i slobodne ljubavi,“ kaže Alessandro Michele.

Miris kupina koje rastu u divljoj šumi – vizija Alessandra Michelea za Gucci Guilty Pour Femme počela je upravo sa ovom notom. Poveravajući mešanje mirisa majstoru parfimeru Albertu Morillasu, kreativni direktor je pošao u potragu za istinski modernom olfaktornom naracijom. Novo poglavlje krši sva pravila tradicionalnih ženskih parfema, evoluirajući iz klasičnog Chypre Cvetnog mirisa u Chypre Voćni miris.

Unutar mirisih nota, tri glavna sastojka definišu novo značenje senzualnosti i romanse.

Kupina: sočna sa misterioznim obrtom, kupina je sintetički dobijena nota najboljeg kvaliteta.

Bugarska ruža: bogata i intenzivna, ova moderna cvetna esencija ima začinsku notu. Esencija se dobija procesom parne destilacije koji je vekovima poznat – para prolazi kroz ružine latice koje su slojevito poslagane na tacnama u posudi. Dok prolazi kroz njih, para sakuplja esencijalno ulje; nakon što se ohladi, ulje i voda se razdvajaju.

Goldenwood: ovaj novi prirodni esktrakt nutka čempresa zapravo je inovativna drvenasta nota koja kombinuje toplinu tradicionalnih drva sa bogatim amberastim akcentima nutke. Jedinstvena i višedimenzionalna, drvenasta nota ima vatrene i kožne aspekte. Goldenwood je takođe ključna nota Gucci Guilty Absolute Pour Homme koja povezuje ženski miris sa njegovim muževnim parom.

Zajednički sastojak harmonizuje dva mirisa u savršenom izrazu savremene muževnosti i ženstvenosti.Za Gucci Guilty Absolute Pour Femme, Alberto Morillas je pomešao tri glavne note sa bergamotom, pačulijem i sivom ambrom kako bi dobio dubok, mošusni i opojni miris.

„Veoma je važno da stvarate mirise koji dobro mirišu i nisu veštački, koji imaju  autentične note. Alessandro želi tu vrstu mirisa, želi nešto što je razumljivo, što pomirišete i odmah razumete note. Morate da osetite slobodu kada pomirišete miris,“ kaže Alberto Morillas.

Reklamna kampanja ponovo nas vodi u Veneciju. Snimljena objektivom Glena Luchforda, kampanja je slika i prilika apsolutno slobodne ljubavi. Nagrađivani glumac Jared Leto i modeli Julia Hafstrom i Vera Van Erp izležavaju se unutar barokne palate, isprepletani međusobno i u trenutku. Zajedno, ovaj trio dočarava senzualnost i romantiku koje raskidaju sa društvenim normama.

Kao kod ženstvenosti oličen u nijansi koju je lično izabrao Alessandro Michele, bogat bobičasti ton kutije izrađen je u mat pakovanju sa zlatnim naglascima u vidu Gucci logoa i slova. Vitak blistavo crni stoper evocira na istu siluetu kao muški miris, dok je bočica izrađena od tamno crvenog stakla koje podseća na notu kupine u mirisu.


Proizvodi