Šta žene žele? Guerlain L’Homme Ideal Cologne Parfemi

Prošle godine pred žene je postavljen veliki zadatak: da u potrazi za savršenim muškarcem, počnu od parfema koji je za njega krojen. Potraga započinje iznošenjem činjeničnih stavki koje ženama daju bliža uputstva, držeći ih u potrazi za savršenim muškarcem, na pravom putu. Činjenica br. 1. Savršeni muškarac ne postoji.Činjenica br. 2. Parfem za savršenog muškarca postoji. Ove godine otvara se pitanje šta bi prirodna evolucija savršenog muškarca bila? Najprihvatljiviji odgovor jeste da postane savršen muž, ali se dalje nameće pitanje kakva bi to osoba, zapravo, bio?

IDEALNI MUŽ JE ENERGIČAN
Očigledno, molio je da se udate za njega, mada ste ga pustili nekoliko meseci da se lagano preznojava dok ne odlučite da mu kažete koji je vaš finalni odgovor na njegovu prosidbu. Na kraju vas je slomio očima tužnog psa koji moli da mu kažete DA i stanete na kraj njegovim mukama neizvesnosti na kojoj ga držite. Jednom kada se oženi ovaj muškarac ne gubi energiju koju je posedovao pre nego što je stao pred oltar. Njegova energija se sada udvostručuje i čini se da je postao glasniji i prodorniji u objavi svetu koliko je njegova sreća velika što vas ima pored sebe i što sa vama deli zajednički život u ljubavi. Nikada nećete ovakvog čoveka videti kako krstari TV kanalima zavaljen u sofi. Nakon šest sastanaka koje je imao u toku dana vodi vas u provod na večeru i ples jer mu to na pravi način odmara dušu i telo od napornog dana. Energija se ne smanjuje. Njegova želja je da radi više stvari u isto vreme, baš kao što to i vi radite, drage dame.
IDEALNI MUŽ JE ŠARMANTAN
Šaptaće vam slatke reči na uvo: Kako sam uopšte uspevao da živim dok te nisam poznavao ili Obećaj mi da će naša deca ličiti na tebe. Sa vašim drugaricama će vam priređivati iznenađenja i želeće da od njih dobije detalje o tome kako može još više da vas usreći. Želeće da vas odvede na destinaciju o kojoj ste sanjali još od malena. Redovno šalje vašoj majci cveće i sa vama odlazi u kupovinu, pri tome vas hvali kako ste savršeno krojeni za njega. Uživa u šopingu sa vama jer ima priliku da vas vidi u svlačionici kako oblačite i svlačite haljine koje vam on odabere, a vama apsolutno sve savršeno stoje. Najšarmantnija od svih njegovih karakteristika jeste ta da se on sa vama u svemu slaže.

HOID15_44_LRIDEALNI MUŽ JE VERAN
Gisele? Beyonce? Ko je Scarlett? Ko su te žene? Mogu one plesati i mrdati guzama koliko god im je volja na plesnom podijumu ili mlatiti predugačkim trepavicama na sastanku, on je imun na čari koje te lepotice poseduju. Ukoliko zbog L’Homme Ideal Cologne parfema sve žene polude za vašim mužem, on neće reagovati na to, za njega postojite samo vi. Otporan je na čari drugih žena. Više od svega, kao savršenog muškarca njega kvalifikuje činjenica da on veruje i zna da ste vi savršena žena.

HOID15_48_W_LRVERUJE SE DA BRAK PROLAZI KROZ TRI FAZE OD KOJIH NISU BAŠ SVE TRI JEDNAKO UZBUDLJIVE….
Brak kao zajednica nekada ima malo gorke note, nekada malo kisele, nekada duboke i teške, ume da bude i zavodljivo senzualan. Olfaktorna kompozicija započinje putovanje u svet mirisnih čula otvarajući parfem citrusnim notama koje podižu energiju na najveću mogući nivo, poput zaljubljivanja. Zatim dolazi svežina grejpfruta i pomorandže, sledi ih ružičasti biber i bergamot nakon koga dolazi iznenađujući miris kamparija. U srednjoj noti parfema krije se šarm nerolija i tople note badema koje do top note jačaju svojim intenzitetom čineći parfem muževnim i istovremeno nežnim. U trenutku kada se parfem smesti na vrat vašeg savršenog muškarca, obuzeće vas neodoljiva želja da mu grickate vrat! Opustite se, to je sasvim normalna reakcija koju ovaj parfem izaziva. Ono što je pre nego što je stavio parfem bio vaš muž, nakon stavljanja parfema postaje vaš savršen muž na koga ste ponosni i koga bezuslovno volite svim svojim bićem. Kombinacija koja učvršćuje tako neodoljivu notu parfema jeste vrtoglavo zavodljivi spoj belog mošusa i vetivera koji je veran ovoj mirisnoj kompoziciji od samog početka do kraja svih nota koje se smenjuju u oblaku parfema koji vas okružuje dok ga nosite.
DAN VENČANJA IZNAD SVEGA PREDSTAVLJA RADOSTAN, SVETAO, SVEŽ I UZBUĐUJUĆI DAN U KOME SE ZAKLINJETE NEKOME NA VERNOST I LJUBAV DO KRAJA ŽIVOTA. SVEČANOST TOG DANA LEŽI U SVIM DETALJIMA KOJI TAJ DAN UKRAŠAVAJU, A PARFEM JE, NARAVNO, NEIZOSTAVNI DETALJ JER ĆE SE TOKOM ŽIVOTA VAŠA ŽENA SEĆATI VAŠEG NAJVAŽNIJEG DANA SVAKI PUT KADA BUDETE STAVLJALI PARFEM NA KOŽU.