Strast koja pokreće svet Parfemi

„Eros Pour Femme je novi Versace parfem moći i zavođenja, od očaravajućeg mirisa do elegantne bočice i fenomenalne kampanje koje je delo Merta Alasa i Marcusa Piggotta, sa Larom Stone u glavnoj ulozi.” kaže Donatella Versace, dama koja stoji iza čuvenog brenda.

Miris je alhemija zavodljivih, jarkih i ženstvenih nota. Treperavi i dragoceni, sicilijanski limun i kalabrijski bergamot upadljivo privlače pažnju. Ukusna i primamljiva zrnca nara iznenađuju i zavode. Infuzija jasmina pruža autentičnu i bezvremenu ženstvenost. Velikodušne latice božura nude svoj baršunasti dodir dok blistavost limunovog cveta pojačava cvetni akord i podseća na postojbinu i tradiciju Versace brenda.

vesace_eros_pour_femme

Bočica je izrađena u skladu sa mitološkim kodovima na koje se Versace oduvek oslanja. Zlatna Meduza, kao i antička grčka šara ugravirana po ivicama bočice, ističu svoj impozantni autoritet. Grčka šara se ponavlja na poleđini bočice, sa Meduzom ugraviranom na vrhu stopera. Parfemska voda je smeštena u kvalitetnu deluks kutiju koja se elegantno otvara kao fioka, tipično za plemeniti nakit.

Mitologija oživljava u kampanji sa Larom Stone u glavnoj ulozi kada Brian Shimansky, Eros, bog ljubavi, otkrije nepoznatu strast prilikom susreta sa sirenom rođenom iz vode. Moć njihove privlačnosti je trenutna, snimljena objektivom Merta Alasa i Markusa Piggotta, pod umetničkim vođstvom Donatelle Versace.


Proizvodi