Superheroji u borbi protiv celulita Nega lica i tela

Sada je poslednji trenutak da se posvetite svom telu, ako želite da zablistate u kupaćem kostimu ovog leta. Ovo je naš izbor Collistar superheroja u borbi protiv celulita.

25154

COLLISTAR Anticelulit kapsule

Kapsule specifične formule za ‘šok’ efekat protiv celulita. Svoju izuzetnu efikasnost duguju revolucionarnom jedinjenju dva sastojka u svom najčistijem obliku: kofeinu koji razlaže masti i escinu koji pospešuje izbacivanje viška tečnosti. Namenjene su svim tipovima kože kao osnovni tretman za uporan i očvrsli celulit i kao povremeni ‘šok tretman’. Omekšava i učvršćuje kožu čineći je glatkom i gipkom. Izbacuje višak vode i smanjuje obim tela. Odlomite vrh kapsule zavrtanjem i nanesite sadržaj na kritične zone, masirajući kružnim pokretima od gležnjeva prema zadnjici i stomaku. Za ‘šok tretman’ se preporučuje nanošenje 2 kapsule dnevno (ujutro i uveče), a za prevenciju i održavanje jednom dnevno. Idealne su za masažu. Nisu za oralnu upotrebu.

1

COLLISTAR Biorevitalizujući anticelulit koncentrat, efekat mezoterapije

Potpuno avangardna formula koja se zasniva na dve popularne tehnike estetske medicine: mezoterapiji i biorevitalizaciji. Već posle prvog nanošenja, koža u trenutku postaje mekša i glatka. Iz dana u dan izgled ’pomorandžine kore’ i naslage masti nestaju, silueta postaje vitkija, koža zategnutija i kompaktnija. Tehnika masaže koja se vrši ekskluzivnim roler-aplikatorom, dodatno poboljšava efikasnost tretmana. Posebno se preporučuje kod celulita povezanog sa zadržavanjem vode i opuštenim kožnim tkivima, a formula je prilagođena svim tipovima kože.

2

COLLISTAR Superkoncentrovani noćni tretman protiv celulita i masnih naslaga

Tretman sa dvostrukim dejstvom: protiv celulita i protiv masnih naslaga. Njegova specifična formula koristi prednosti noćnog bioritma kada najintenzivnije deluje na ćelije zahvaćene celulitom istovremeno preoblikujući siluetu. Preporučuje se za sve tipove celulita, a posebno u slučaju kada je povezan sa zadržavanjem viška vode u tkivima i kada delovi tela obuhvaćeni celulitom deluju ‘grozdasto’.


Proizvodi