Svežina divljine Parfemi

Novi Davidoff Run Wild miris reafirmiše i proširuje viziju Davidoffa. Ako Cool Water slavi moć i veličanstvenost okeana, Run Wild istražuje neukroćene granice sveta, crpeći potpuno drugačiju prirodnu energiju. Sirova i misteriozna moć izranja iz divljih šuma i zelenih voda netaknutih vodopada.

Run Wild muškarci i žene su u potpunosti svesni da žive u dve stvarnosti koje se međusobno dopunjuju: u brzom i uzbudljivom ritmu našeg urbanog sveta i misterioznim dubinama surove divljine. Za njih, Divljina nije udaljeni koncept, puka apstrakcija, već deo njih samih. Oni cene svoje neotuđivo pravo da raskinu vezu sa svakodnevnim ograničenjima. Izražavaju svoju duboku povezanost sa prirodom kroz svoja putovanja i istraživanja.

Njihova veza sa Divljinom se ne dovodi u pitanje: ona je više od jednostavnog bekstva iz grada i trenutne urbane detoksikacije. Ona je prava potraga za slobodom, prožima celo njihovo postojanje i inspiriše ih na novi odnos prema hrani, fizičkoj aktivnosti, upravljanju vremenom ili ritualima lepote. Postaje njihov način života, oblik umerenosti i ispunjenja koji su bez presedana.
Uzimajući u obzir sve dokaze o rodnoj ravnopravnosti, Davidoff Run Wild mirisi za nju i njega su razvijani istovremeno. Dizajn ovih parfema je poveren timovima dva maštovita i kreativna majstora parfimera. Kombinujući pažljivo odabranih plemenitih sastojaka iz udaljenih krajeva sveta, stvorili su jedinstvene mirise koji izražavaju izvornu prirodnost i nov olfaktorni identitet: svežinu iz divljine. 

Run Wild miris za žene s lakoćom kombinuje senzibilitet majstora parfimera Aliénor Massenet sa modnim stilom Emilie Coppermann. Ovo je sočna voćno-cvetna kompozicija zasnovana na olfaktornim sećanju.
Miris je inspirisan slasnom uspomenom na krem od pistaća. Ovaj neuobičajeni ali fenomenalni akord pruža jednu istinski jedinstvenu gornju notu. Veoma kremast, prijatan i pomalo vragolast, miris evocira na slobodu i senzualnost. Ovaj zeleni orašasti plod oivičen je rubin crvenim narom. Velikodušna i sočna, ova voćka stvara intenzivnu eksploziju ukusa, dodajući kremi od pistaća ukusan kvalitet.

Ova intenzivna voćna uvertira u kontrastu je sa cvetnim notama u srcu mirisa. Među njima, jasmin gospodari svojim raskošnim, putenim mirisom prožima Run Wild za žene. Očaravajući beli cvet lako prepliće senzualnost i sofisticiranost, ispravno reflektujući vrhunsku prirodnost mirisa.


Proizvodi