Svežina na obrazima Trendovi

Istraživanja pokazuju da žene deluju mlađe kada njihovo lice ima svež, rumen izgled – zato je rumenilo obavezan proizvod za mladalački i blistav ten. Međutim, kada nanose rumenilo, često se brinu da će krajnji rezultat biti potpuno drugačiji – da će izgledati prenašminkano i starije. Max Factor rešava ovaj problem predstavljajući svoje novo Crème Puff Blush – rumenilo lagane pečene formule koja sadrži fino mlevene višebojne pigmente koji se ravnomerno nanose i ističu individualne tonove kože, za prirodan i prefinjen izgled. Prefinjen i savršen ten nastavlja da gospodari modnim pistama i preslikava se na svakodnevni život miliona žena širom sveta koje žele da postignu isti rezultat. Tajna je u rumenilu koje osvežava umoran ten tako što mu pruža blistav i topao sjaj i prefinjeno ističe jagodice.
Prava nijansa može da se koristi za maskiranje ili isticanje određenih crta lica; lagani pigmenti koji reflektuju svetlost ulepšavaju svaki ten tako što mu pružaju novu dimenziju. Danas Max Factor šminkeri koriste rumenilo na nove načine kako bi kreirali moderne efekte: lila nijansa naneta ispod jagodica daje utisak lepše oblikovane koštane strukture, dok toplija roze nijansa naneta na mesnatiji deo obraza trenutno podmlađuje i pruža iluziju oblijih obraza. Bilo da ističete, oblikujete konture ili dodajete malo prirodnog sjaja, rumenilo je postalo nezamenljiv višenamenski proizvod.
Pat McGrath, globalna kreativna direktorka dizajna za Max Factor, kaže: Rumenilo je apsolutno obavezan proizvod – najbrži je način da stvorite iluziju visokih jagodica za kojima žude žene na modnim pistama i one daleko od njih. Iza scene, na Nedelji mode, rumenilo koristimo na jagodicama, slepočnicama, bradi, koži… ponekad ga koristimo i kao bronzer da bismo uneli malo života u umorna lica.
Nakon stvaranja savršenog tena uz tečni puder i korektor, Pat preporučuje da uklonite višak pudera sa obraza pre nanošenja rumenila. Koristeći četku, nanesite rumenilo kružnim pokretima na istaknute delove lica, nadograđujući boju na jagodicama, arkadama i duž vrata. Rezultat je luksuzan i blistav sjaj, kaže Pat.


Proizvodi