Tajna šumskog voća Nega lica i tela

Nove Collistar Sorbe kreme sadrže svu energiju sočnog šumskog voća i imaju laganu kremastu teksturu: tretman za lepotu koji se koristi tokom cele godine. Izrađene od 100% italijanskih i potpuno prirodnih sastojaka, Sorbe kreme su nova etapa u Ti Amo Italia, projektu koji omogućava blagu Italije da zablista. Ovaj put, zvezde su sočne voćke iz italijanskih šuma, dodate u nežne emulzije za lice i upakovane u praktične tube treperavo roze, ciklama, žute i nebeski plave nijanse.

Hidratantna Sorbe krema sa ekstraktom jagode
Za suvu i normalnu kožu
Ova krema sadrži osvežavajući i tonirajući ekstrakt jagode koji najviše odgovara koži kojoj je potrebna aktivna hidratacija. Formula stimuliše dubinsku hidrataciju kože dok kompleks vitamina C+E ima osnovno antioksidantno dejstvo. Koža je tonirana i gipka na dodir, lice je blistavo i sveže.

Sorbe krema za seboregulaciju sa ekstraktom crne ribizle
Za kombinovanu i masnu kožu
Ukoliko je koža podložna bubuljicama i proširenim porama, rešenje je ova formula sa ekstraktom toskanske crne ribizle koja je prepuna flavonoidima i taninima, sastojcima koji umiruju crvenilo i upalne procese i sužavaju pore. Ovo je prirodan eliksir koji čini kožu trenutno svilenkastom. Garantovani rezultat je mat efekat koji traje ceo dan.
Sorbe krema za energiju i blistavost sa ekstraktom maline
Protiv prvih bora
Neobičan koncentrat vitamina, šećera, minerala i flavonoida koji sadrži ekstrakt maline stiže iz Trentina. Zajedno sa mešavinom drugih važnih aktivnih sastojaka, ova krema stimuliše energiju kožnih ćelija, potpuno zaustavljajući pojavu znakova starenja. Koža je regenerisana, tkiva su učvršćena, a ten blistav. Pravi energetski eliksir: znakovi umora su otklonjeni, koža je tonirana, hidrirana i duže zadržava mladalački izgled.
Sorbe krema za umirivanje osetljive kože sa ekstraktom borovnice
Za hiperosetljivu kožu
Formula sa ekstraktom Emilia Romagna borovnice idealna je za veoma osetljivu kožu i to zahvaljujući zaštitnom efektu flavonoida i antocijanina koji deluju na kapilare. Formula pruža licu prijatan osećaj dobrostanja, čini ga toniranim i blistavim. Uz svakodnevnu upotrebu dolazi do smanjenja reaktivnosti kože: manje je osetljiva na iritacije i eksterne agresore, izgleda otpornije i zaštićenije.


Proizvodi